miércoles, 13 de agosto de 2008

Open La Brasa de Els Pallaresos

La segunda cita del fin de semana fue en el municipio de Els Pallaresos, dentro de los actos de sus fiestas mayores de verano se organizo un open en el Bar La Brasa. El local dio cabida a las 7 dianas que hicieron de jueces en las partidas que enfrentaron a las más de 25 parejas que allí se dieron cita.




Como en el día anterior, el calor apretó de lo lindo y al no disponer de terraza alguna, los participantes tuvieron que soportar de la mejor manera posible los sofocos de las partidas, e hizo en ciertos momentos que la gente tomara posiciones frente a los equipos de aire acondicionado.




El transcurso del evento fue rápido y gracias a la puntualidad, que se esta convirtiendo últimamente en norma común de los eventos de Bullshooter, SL, sobre las 21 h. ya se estaban disputando las finales. La pareja formada por Sousa-Gavilan, que con unas partidas iniciales del cuadrante no muy acertadas, llegaron a la final junto con la pareja formada por Diego-Javi. La clasificación final fue la siguiente:

1º J.Sousa-Gavilan
2º Diego-Javi Favorecido
3º David Oliver-Ricky
4º Manolo Martinez-Francisco Gimenez




1º 2º

3º 4º


La final no fue para recordar pero lo que sí levanto cierta expectación es la final de la repesca o 'pachanga' que se organizo con los perdedores, a la cual se apuntaron Gabriel Olivé y Franky Ballesta, la pareja que el día anterior ganaron ya una de las plazas para el Campeonato PRO-EDURANKING, y como es ya sabido, no tienen opción para competir en las las próximas convocatorias.






Los que el día anterior fueron pareja, se encontraban ahora como rivales para llevarse la paletilla de premio. Tuvieron que jugar a doble partida y finalmente Gabi se llevo el 'jamón al agua' dejándonos a todos con un buen sabor de boca pues vimos unas hermosa rivalidad.

10 comentarios :

  1. Al següent open suposo que anirà també el Sousa, Gavilan, Gabi, Franky, etc. per guanyar una altre paletilla?
    Doncs que no hi comptin amb mi, sincerament l'hi treu la gracia anar a participar amb aquestes besties dels dards. No es podria fer diverses categories i que la gent que comencem hi tinguéssim opcions?.
    M'ha sembla molt be que siguin molt bons, però que crec que sigui just que la resta els hi fem de comparsa.

    ResponderEliminar
  2. Dons potse si que tens rao! es podrien fer varies pachangas amb una mica mes de rivalitat entre els participants. tambe crec que amb la "inversio" que es fa,deu donar una mica mes per fer 5 paletilles y no tans sols una! es un dir.. .
    Tambe es veritat que es realitzen opens "tancats" ho fins un cert nivell o mitja. mira de participar en aquests si no et veus capaç de derrotar aquests "MONSTRES" dels dards! jeje


    David Olive.

    ResponderEliminar
  3. David, el tema es que jo no hi vaig per a guanyar a ningú, només vaig per que m'agrada jugar, i la veritat es que si et toca un maquina a primera ronda i un altre al cap de tres hores de estar esperant per jugar, dons la veritat es que et desanima, no per que et guanyin, si no perquè es tant evident la seva superioritat que no hi torna's a anar per estar assegut esperant que et toqui i et facint seure tota una tarde per jugar dues partides. No se si me explicat, per mi no es important guanyar cap paletilla, ni res semblant, l'important per mi, es poguer jugar varies partides amb gent de mes o menys del meu nivell.

    ResponderEliminar
  4. Dons que vols que et digui..aixo son competicions. A mi em sap greu,que la gent tambe se senti aixi,pero jo tambe ho he passat i ho has de acceptar realment. Ho aixo..ho participar en tornejos on tinguis mes facilitats,nose.
    Les esperes son per tots les mateixes,si fa o no fa. No et deprimeixis homeee...el que passa que cada dia hi ha mes gent que jugui,i es normal que hi hagi mes gent bona ho que se li dona mes be. Ara mateix,personalment,crec que hi ha un molt bon nivell a Tarragona. Ens hem de espavilar tots company!!! si vols et puc donar classes!??? jajaja es broma,eh? jeje

    Aixo va per tothom...qui vulgui peixos,que es mulli l'ojeteee!!! jajaja

    David Olive.

    ResponderEliminar
  5. Amic,el que et passa ens a passat a tots,es mes quant vaig a jugar opens fora la provincia sigui a maquina o apel a mi encara em passa,tambe em trobo amb altres "besties",que ho guanyen tot,pero no em desanimo e icontinuo anant,perque encara que sigui guanyant o perdent tambe m´agraden els dards. GABI OLIVE

    ResponderEliminar
  6. Totalment cert Gabi, David i Anónim, però també és cert que si cada cap de setmana es repeteix la mateixa historia acabes per abaixar els braços i la moral la tens per terra.

    És normal que el gruix d'esportistes que no tenen posibilitats desisteixin, i potser uns més aviat que d'altres es desanimen i perden l'interés.

    Que t'agradin els dards no vol dir que hagis de tenir temps per estar jugant cada dia per a estar adalt, ni que hagis de comprar-te uns 'superdardos', ni que hagi de mirar de tancar la porta perque pasa aire i hem desvia els dards, ni que siguem supermillonaris per a 'costejar' el que val anar a les competicions -tant els que guanyen com els que perden a les primeres de canvi-.

    És per això que cal 'mimar' també a la gent que no està a la "élit", ja que al cap i a la fi, sense jugadors del 'montón' un/a no pot destacar, perque es queda sol. Per tant entenc, i comparteixo el parer, que es fomentin competicions pels que no estan adalt com per exemple proposava el bon amic Pere -ex-delegat de la FCD a Tarragona- i com també fan altres associacions, federacions i 'empreses darderes' a la resta del món.

    Però clar, no sempre ha de ser de l'agrat de tothom, ni per uns, ni per d'altres i no compartir opinions tampoc vol dir causar enfrontaments.

    Però bueno, ces't la vie

    ResponderEliminar
  7. Estoy de acuero en que deberian existir categorias para los Opens, habria más posibilidad para todos. "Bestias contra bestias" y "animalitos contra animalitos" jejeje

    Y amig@, a mi me gustan los dardos, y me apunto a todos los opens que pueda ir a pesar del repaso que me den. Y tampoco estoy de acuerdo que no haya categoria femenina. Pero te aseguro que cuando me toca una "bestia" no me queda más remedio que espavilarme... aunque pierda siempre.

    Por lo tanto los organizadores deberina tener en cuenta las categorias de los participantes y a los jugadores no nos queda otra que practicar y competir contra bestias para superarnos.
    Un saludo

    Meri

    ResponderEliminar
  8. Insisteixo, a mi m'agrada jugar a dards, la qual cosa no faig quan altre jugador em tanca un cricket en 6 rondes com a molt... per a mi no és qüestió de guanyar o no, és simplement que em deixin jugar una estona. No podré apendre mai si no em dóna temps a res de res. Es a dir que et vingui un màquina i et faci de dues a tres dianes per ronda, doncs que vols que et digui, beeeeee, precioooos, doncs si, però jo ara per ara sóc incapaç de fer-lo i per això m'agradaria jugar contra algú que tingui un mica més de nivell, però no "nivell guerrer", jejejejeje

    ResponderEliminar
  9. Hola, aquestes coses ens han passat a tots pel cap. Jo per experiencia propia et puk dir que si no hi hagues gent que juga aixi de be la resta que anem per darrera potser no millorariem. Jo aprenc i milloro cada vegada que jugo contra qualsevol persona que te mes nivell que jo aixi que siusplau seguiu tots millorant i jugant aixi de be que jo tambe ho vull fer. Petonets, PEPI( fico el nom per a que no esborrin el comentari jejeje)

    ResponderEliminar
  10. Estic d'acord amb la PEPI, ja que no crec que la primera vegada que s'agafen uns dards facis un cricket en 6 rondes. Tots em començat per sota, perdent partides i aprenent cada vegada més. Es com qualsevol activitat: si t'agrada, t'esforces en millorar el més posible, i a tant d'insistir, acabes jugant a un bon nivell. I si, es cert, quan t'enfrentes a un MONSTRE com han dit per aqui, poses els cinc sentits i segur que et surten unes partides acollonants, malgrat que no guanyis. Però despres penses "collons, que bé he jugat".
    NO US DESANIMEU I MILLOREU. No només es encertar, també es táctica de joc, que no se us oblidi.
    Salutacions a tots els darders que s'estimen aquest esport.
    MONTSE BORONAT BOADA

    ResponderEliminar