lunes, 15 de junio de 2015

Emocionant final amb Destí Winmau 2015

Últim puntuable del Destí Winmau 2015, la competició que classifica els tres millors esportistes masculins i la millor jugadora femenina per a participar al Masters Mundial. La mínima diferència entre els esportistes del Top3 fan que el darrer puntuable sigui molt emocionant.
La particularitat d'aquesta edició recau en que només puntuen els quatre millors resultats dels classificatoris als que s'ha participat i els càlculs han d'entrar en acció. Revisem algunes de les possibilitats que es poden donar aquest cap de setmana.
Aquí tenim el Top10 de la classificació del Destí Winmau 2015:
Pel que fa el quadre masculí en Raúl Invernón està matemàticament classificat. El primer lloc només li pot treure en Òscar Valenzuela si guanya el darrer open i ell queda en 5è lloc o pitjor classificació, ja que no milloraria cap dels quatre millors resultats que ha assolit fins ara.
El segon a entrar a escena és en Òscar Valenzuela (CE VDards) que si és finalista s'assegura el segon lloc, però si en Juan Robles guanya l'Open i ell no és finalista podria quedar rellevat al tercer lloc, mantenint-se sempre entre els tres primers, un lloc que té assegurat.
El tercer lloc és on hi ha la gran disputa i on entren en acció diversos esportistes. En Juan Robles (Palafrugell CD) és el que està més ben posicionat i quedant finalista en aquest darrer puntuable s'asseguraria quedar entre els tres primers, però en cas que de ser semifinalista ja dependria dels resultats dels seus tres perseguidors immediats. En Òscar Vera (CD Olot) és un dels altres candidats, nomes li serveix ser finalista o guanyar la competició i que en Juan Robles no superi els 12 punts, que és el seu pitjor resultat. En Hilari Pons (CD La Xarxa) i Gabriel Olivé (CD Goya) també tenen opcions, però depenen dels resultats de tercers per poder quedar entre els tres primers, arribant a la final o bé guanyant els donaria moltes opcions d'entrar al Top3, però no serà una feina fàcil.
El quadre femení hi ha na Elena Bueno (Cossetans CD) que compte amb quatre puntuables participats i na Núria Plaza que només ha participat en tres, quedant com a màximes candidates a la plaça al Masters Mundial s'ho jugaran tot en el darrer puntuable.
Al marge teniu els punts que han acumulat tots els participants en els cinc primers puntuables.
Per altra banda, també hi ha en joc beques en forma d'inscripcions, que depenent de la participació total en aquests rànquings, la FCD es reserva el dret de lliurar inscripcions gratuïtes al “IV Catalonia Open” en un número no determinat d'esportistes; com a reconeixement i premi per la seva participació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario