sábado, 24 de febrero de 2024

Catalunya Cup 2024: Tarragona hi serà present

Catalunya Cup DardsFa uns dies que s'ha anunciat la 15a Catalunya Cup 2024, competició organitzada per la Federació Catalana de dards i en la que ens hem fet ressò de totes les seves edicions a DarderosdeTarragona.com (veure aquí).

Aquest any la competició es celebra el dia 9 de març a Puig-Reig (Berguedà) i malgrat mantenir la seva essència de ser una competició d'equips mixtes, aquest any hi hagut un petit canvi,  que passa a ser una competició federada, i per tant s'ha de tenir llicència en vigor per a participar-hi. L'alta participació en les edicions anteriors, el baix preu de les llicències i el voler oferir una millor competició, ha propiciat aquests canvis.

Les primeres inscripcions ja s'han confirmat. Encara sou a temps de participar, troba més informació aquí -REGISTRE OBERT FINS EL DIA 01-03-2023 A LES 23:59h-.

Players List. A continuació us detallem la relació dels equips que han formalitzat la seva inscripció, per a que es pugui fer la revisió de dades registrades.Tota la informació s'ha extret de la web de la Federació Catalana de Dards.

De moment i fins a dia d'avui, s'ha confirmat la presència de 3 equips del Camp de Tarragona, dos per part del Cossetans CD de Tarragona i un del CD Baix Camp de Reus. Històricament ja hi han participat en moltes edicions i esperem que aquest any novament pugin al pòdium final.

Llistat actualitzat a les 09:08h del 23-febrer-2024
* A la columna club informem l'origen d'on majoritariament son els esportistes que formen l'equip.

Ordre NOM EQUIP CLUB
1 CD TERRASSA CD TERRASSA
2 CATACRACKS TERRASSA CD TERRASSA
3 LLAGOSTERA DARDS CD PIRITOÑO
4 CENTRAL PARK TERRASSA CD TERRASSA
5 COSSETANS CD SUSANA COSSETANS CD
6 SOCIS CD TERRASSA CD TERRASSA
7 LA XARXA B CD LA XARXA
8 CD VILADECANS CD VILADECANS
9 CD PIRITOÑO LA SALA CD PIRITOÑO
10 ESPLUGUES CLUB DARDS ESPLUGUES CD
11 COSSETANS CD ELENA COSSETANS CD
12 CD LA XARXA CD LA XARXA
13 CD BAIX CAMP CD BAIX CAMP

* Registre entrat via formulari i pendent de rebre comprovant de pagament.

No hay comentarios :

Publicar un comentario