jueves, 23 de noviembre de 2023

Lliga Catalana 2023-24: Divisió d'Honor - Jornada 2

El dissabte, 2 de desembre de 2023 a les 16:30 hores segueix una jornada més de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2023-24 la màxima competició regular on participen els equips dels principals Clubs de Dards de Catalunya. Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

La Divisió d'Honor 2023-24 ha començat aquest cap de setmana i des de la primera jornada s'han registrat diverses partides de 18 o menys dards, 180s i tancades de més de 100 punts.
El nou format  és més dinàmic, fent que els esportistes estiguin jugant continuadament amb poc temps d'espera entre un enfrontament i el següent. Aquest dinamisme i ritme de competició afavoreix en el rendiment dels esportistes i en l'autosuperació d'un mateix.

OBSERVACIONS per a l'acta del partit: un cop complimentats els 5 esportistes inicials, en els partits posteriors només cal informar del número de llicència i nom (sense cognoms). Només afegirem el cognom al nou esportista que entri per substituir-ne un altre, d'aquesta manera es facilita la feina d'omplir l'acta del partit.

El Format de joc Lliga Catalana és nou i les actes també, aquí us deixem de nou el document en format excel i pdf. Gestió del partit a través de marcador digital: Quadrant Nakka aquí.
 
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.
 
DIVISIÓ D'HONOR - 2a Jornada - 2 de desembre de 2023 a les 16:30 hores
 
 
Marcadors en directe: Alguns partits d'aquesta temporada es podran seguir tots...

els marcadors en directe, gràcies a la col·laboració dels clubs. Ho podeu seguir aquí.
 
Properes Jornades:
2-desembre Lliga Catalana Jornada 2
9-desembre descans (pont)
16-desembre Rànquing FCD 2024-3 (més informació aquí)
23-desembre festes de Nadal
30-desembre festes de Nadal
6-gener-2024 Dia de Reis
13-gener Lliga Catalana Jornada 2024-4
El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport




Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario