lunes, 5 de junio de 2023

Play off LLIGA CATALANA 2022-23: quarts de final -tornada-

Aquest dissabte 3 de juny s'ha celebrat la tornada dels quarts de final del Play-off pel títol de la Divisió d'Honor de la Lliga Catalana 2022-23.

Els partits d'anada dels quarts de final van ser majoritàriament igualats i ahir, amb els partits de tornada la igualtat va ser màxima a tots els partits. Aneu a veure com es va resoldre la eliminatòria:

CD GOYOS SANT BOI vs CD LA XARXA. El partit d'anada guanyat per La Xarxa 5-4 i empatant a 10-10 a jocs guanyats per als dos clubs ja feia preveure un partit de tornada amb tot en joc i per decidir. El partit va començar de cara per als locals, el Goyos, que va sumar els cinc primers jocs individuals, cedint el darrer punt. Amb un 5-1 i un parcial de jocs de 10-4 (20-14) favorable al Goyos. El primer joc de parelles entre Salvador/Adrian vs Enric/Raul on els xarxeros van guanyar 1-2 el set, un resultat que malgrat ser en contra dels Goyos era suficient per sumar un altre joc i assegurar-se avançar a semifinals, ja que els de Puig-Reig no podien cedir cap joc per arribar a empatar a punts i jocs. Els dos darrers punts es van repetir entre els clubs per un resultat de 6-3 per al CD Goyos Sant Boi.

ESPLUGUES CD vs CD BAIX CAMP. El partit d'anada els de Reus van guanyar a casa 5-4 (jocs 13-10). El partit va començar amb un Esplugues superant 2-0, que els de Reus van capgirar en un 2-3, i que Antonio Aguilar va igualar el partit 3-3  per als del Baix Llobregat (16-20 pels de Reus en jocs). Amb el partit igualat l'Esplugues necessitava guanyar el partit 6-3 per no dependre dels jocs guanyats/perduts, amb un 5-4 favorable el jocs podrien decantar la balança, que inicialment anaven a favor del Baix Camp. La primera de parelles la van guanyar els locals 2-0, per un marcador global de 4-3. Aquí va arribar la reacció visitant empatant el partit 4-4 amb en Gabirel Estirado i Sergio Garrido guanyat 0-2, un resultat que els va donar la classificació per a la següent ronda al CD Baix Camp, ja que encara la diferència de jocs era de 18-22 i si els locals guanyaven 2-0, malgrat empatar a victòries el diferencial de jocs a favor en contra era favorable als reusencs. El punt final però el van guanyar en Roque Soto i Jordi Vázquez del Reus 1-2, per tancar el partit 4-5. El Baix Camp es classifica així per a les semifinals pel títol.

CD TARRAGONA vs PIRITOÑO CD La Sala. El Piritoño CD havia guanyat l'anada 5-4 (amb un 11-10 favorable a jocs). Aquest partit de quarts de final es presentava també igualat. Els locals, el CD Tarragona va començar centrar guanyant els dos primers punts, cedint un joc, però els de Sant Cebrià de Vilalta van empatar 2-2. Els locals van fer valdre el factor de jugar a casa per guanyar els dos punts restants d'individuals, per un 4-2 i amb un global de jocs de 18-17 favorable als de Tarragona que capgiraven el marcador. A les parelles els locals van guanyar 2-0 la primera per un 20-17 en jocs. Als locals només els calia sumar un joc més per assegurar el passi a les semis, però els visitants van reaccionar amb els germans Garcia Herédia guanyant 0-2 per un 5-3 en punts i 20-19 en jocs. La última parella decidiria el desenllaç. En Florin i Antonio José pels locals i en Gerard i Toni pels visitants. Els locals van guanyar el primer joc (21-19) però en Gerard i Toni no van cedir i van guanyar els dos punts següents per un resultat final de partit de 5-4 pels de Tarragona i empatant la eliminatòria amb una victòria cada club i empatant 21-21 en jocs.  Així doncs, es va jugar immediatament a continuació un set de desempat on el Piritoño CD va resoldre el partit guanyat 0-2 i classificant-ser per a les semifinals.

CD OLOT vs CD TERRASSA. El partit amb menys emoció de la jornada, doncs l'anada els de Terrassa van guanyar 9-0 per tant sumant un sol set es classificaven i l'honor de guanyar el partit. Els de Terrassa van presentar una plantilla poc habitual, amb esportistes que aquesta temporada havien intervingut en pocs partits. Malgrat això els visitants van guanyar les individuals 2-4 i amb el partit a la butxaca. Les parelles es van decidir al desempat i el Terrassa va guanyar la primera per sentenciar el partit, cedint els dos darrers punts per acabar 4-5. Amb aquest resultat el Terrassa passa ronda cap a les semifinals.

           
Cup icon acta / stats CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi 6 - 3 CD La Xarxa CD La Xarxa  
Cup icon acta / stats CD Olot CD Olot 4 - 5 CD Terrassa CD Terrassa  
Cup icon acta / stats CD Tarragona CD Tarragona 5 - 4* Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala  
Cup icon acta / stats Esplugues CD Esplugues CD 4 - 5 CD Baix Camp CD Baix Camp  

 * El Piritoño CD La Sala guanya el set de desempat 0-2 jugat al finalitzar el partit

El quadrant està disponible al gestor de la lliga aquí.

Emparellaments del quadrant final:

  QUARTS DE FINAL – LAST 8
  Anada – 27 de maig de 2023 a les 17:00h
Q1 CD LA XARXA  5   4  CD GOYOS SANT BOI
Q2 CD BAIX CAMP 4 ESPLUGUES CD
Q3 PIRITOÑO CD CD TARRAGONA
Q4 CD TERRASSA CD OLOT
         
  Tonrada – 3 de juny de 2023 a les 17:00h
Q1 CD GOYOS SANT BOI CD LA XARXA
Q2 CD ESPLUGUES CD BAIX CAMP
Q3 CD TARRAGONA 4*  PRITOÑO CD
Q4 CD OLOT CD TERRASSA
         
  SEMIFINAL
  24 de juny de 2023 a les 17h 
SF1 CD GOYOS SANT BOI     CD BAIX CAMP
SF2 PIRITOÑO CD     CD TERRASSA
         
  FINAL
  24 de juny de 2023 a continuació
  Guanyador SF1     Guanyador SF2

 






Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario