domingo, 7 de mayo de 2023

Lliga Catalana 2022-23: DH RESULTATS Play-off anada vuitens

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte ha començat el play-off final de la Lliga Catalana Divisió d'Honor (més info aquí).

Un cop finalitzada la fase de grups s'ha començat el play-off amb els partit d'anada dels vuitens de final.

Alguns resultats del cap de setmana ha deixat a dos equips amb un peu i mig a la següent ronda, com és el cas del CD Baix Camp que ha guanyat 9-0 al Riders EF, i el CD Goyos Sant Boi que ha guanyat 2-7 al Cossetans CD.

La resta de partits han estat més igualats i el partit de tornada serà molt més emocionant, com és el cas del CD Guardiola 4-5 CD Olot, el CEDSAB 6-3 CD Tarragona o bé l'Esplugues 6-3 CD El Vendrell. 

Un cop més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

Resultats dels partits d'anada de vuitens de final:

         
Cup icon acta / nakka CD Baix Camp CD Baix Camp 9 - 0 Riders EF CD Riders EF CD  
Cup icon acta / nakka CD Guardiola CD Guardiola 4 - 5 CD Olot CD Olot  
Cup icon acta / nakka  CEDSAB CEDSAB 6-3  CD Tarragona CD Tarragona   
Cup icon acta / nakka Cossetans CD Cossetans CD 2 - 7 CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi  
Cup icon acta /nakka Esplugues CD Esplugues CD 6 - 3 CD El Vendrell-El Momento  

 

PROPERA JORNADA:


13-maig Rànquing FCD 7a prova (info i inscripció oberta aquí)
20-maig Play-off tornada dels Vuitens de final (Last 16)
27-maig Play-off anada dels Quarts de final
3-juny Play-off tornada dels Quarts de final
10-juny Rànquing FCD 8a prova (info a aquí)
17-juny jornada de descans
24-juny SEMIFINAL i FINAL de la LLIGA CATALANA 2022-23

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesportSi te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario