viernes, 21 de abril de 2023

Play-off Lliga Catalana 2022-23

Un cop finalitzada la fase de grups de la Lliga Catalana es jugarà el Play-off pel títol final.

Aquesta temporada quan finalitzi la lliga regular, es farà el quadrant final que comptarà amb dos partits a les rondes de vuitens i quarts de final, i un partit de semifinal i final.

A vuitens de final, o Last-16, lliuraran ronda els dos guanyadors de cada grup i el segon del grup groc (que compte amb 7 equips). Els equips quedaran emparellats al quadrant segons la seva classificació a la fase regular.

Passarà ronda l’equip que guanyi dos partits o en cas d’empat, es resoldrà amb l’equip que hagi guanyat més punts, en cas de persistir l’empat, es resoldrà per jocs guanyats i si encara hi hagués empat es jugaria immediatament després de finalitzar el segon partit un set al millor de 3 jocs per parelles (escollides lliurement pel capità).

Per determinar qui juga a casa el primer partit dels vuitens de final (Last-16) ho hem determinat segons detall més avall, l'única particularitat que hi haurà és que l'equip Esplugues CD i Riders EF no poden coincidir jugant a casa. També hi haurà flexibilitat per canviar el partit a casa o fora, segons disponibilitat de l'espai de cada club.

Classificació final i emparellaments del quadrant final:

Dates dels partits del play-off de la LLIGA CATALANA Divisió d'Honor 2022-23, que ja es van anunciar en la darrera noticia de resultats de la competició:
6 de Maig anada Vuitens de Final
13 de Maig Rànquing FCD 2023-7 Esplugues (info aquí)
20 de Maig tornada Vuitens de Final
27 de Maig anada Quarts de Final
3 de Juny tornada Quarts de Final
10 de juny Rànquing FCD 2023-8 CEDSAB (info aquí) -disponible a partir del 14-maig-
17 de juny -descans-
24 de Juny Semifinal i Final a la seu del vigent campió de la Lliga Catalana, el CD Goyos Sant Boi a Sant Boi de Llobregat

Molta sort a totes i tots!! A gaudir dels dards!!





Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario