lunes, 24 de abril de 2023

Lliga Catalana 2022-23: DH J14 Groc / J10 Vermell

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor arrbia a la recta final amb la última jornada simultàneas del Grup GROC  i el  Grup VERMELL. Després de la fase regular hi haurà el play-off final per la lluita pel títol de la Lliga Catalana.

El Grup GROC arribarà a la 14a jornada amb partits amb enfrontaments directes i enfrontaments on els resultats determinaran si hi ha canvis a la classificació final. El CD Baix Camp rebrà a l'Olot a casa, el CD El Vendrell rebrà al CD Goyos St Boi i el Terrassa al CD Tarragona.

El Terrassa lluitarà per guanyar i quedar primer a la classificació, empataria amb la Xarxa, que aquesta setmana descansa, però per diferència de sets ocuparia el primer lloc. En canvi si el Terrassa perd quedaria segon a la fase regular. Aquest és un dels molts casos que es poden donar aquesta setmana on per exemple al grup Groc el Caic Campl, el CD Tarragona i el St Boi està empatats amb 5 victòries i entre l'Olot i el Vendrell tant sols hi ha una victòria de diferència. Un grup on tothom lluitarà per assolir la millor possició final.

Per al Grup VERMELL serà la 10a jornada amb el CD Guardiola consolidat al tercer lloc rebent a l'Esplugues CD que si guanya s'assegura el primer lloc. Mentre el Piritoño CD La Sala que necessita guanyar per aspirar al primer lloc però rebrà al CEDSAB que empata a victòries amb el Cossetans... per tant necessita guanyar per asseguar-se el 4rt lloc final. Mentre el Riders rebrà al Cossetans necessitat per guanyar.

Diversos partits es presenten emocionants. Una setmana més podem utilitzar el Vaticinador. La plataforma de gestió de la Lliga Catalana #lligadards ens permet vaticinar els resultats i veure la possible classificació, una eina que podem trobar quan entrem a la classificació, on hi trobem una pestanya que diu "Vaticinador", es pot accedir directament aquí.

Aquesta jornada serà intensa: partits entre equips en lluites totalment diferents a la classificació i alguns encreuaments directes. Tots els equips aniran a guanyar i afiançar el més aviat possible l'escalada o consolidació a la millor plaça a la classificació final. Ingredients que aquestes alçades de temporada, on tots els esportistes ja tenen un ritme de joc, faran que una setmana més l'emoció estigui a flor de pell. 

Una setmana més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temporades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

  DATA HORA LOCAL   VISITANT    
  29/04/23
17:00
CD Baix Camp CD Baix Camp vs CD Olot CD Olot    
  29/04/23
17:00
CD El Vendrell-El Momento vs CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi    
  29/04/23
17:00
CD Guardiola CD Guardiola vs Esplugues CD Esplugues CD    
  29/04/23
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs CD Tarragona CD Tarragona    
  29/04/23
17:00
Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala vs CEDSAB CEDSAB    
  29/04/23
17:00
Riders EF CD Riders EF CD vs Cossetans CD Cossetans CD    

PROPERES JORNADES:

29-Abril Lliga Catalana Divisió d'Honor (info aquí)
6-maig Play-off anada dels Vuitens de final (Last 16)
13-maig Rànquing FCD 7a prova (info i inscripció oberta aquí)
20-maig Play-off tornada dels Vuitens de final (Last 16)
27-maig Play-off anada dels Quarts de final
3-juny Play-off tornada dels Quarts de final
10-juny Rànquing FCD 8a prova (info a aquí)
17-juny jornada de descans
24-juny SEMIFINAL i FINAL de la LLIGA CATALANA 2022-23

Classificació i estadístiques: Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #lligadards #lligacatalana #dards #totsfemfederacio #femdiana #femesport

 



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario