jueves, 17 de noviembre de 2022

Lliga Catalana 2022-23: Divisió d'Honor - Jornada 2

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana són CD Goyos de Sant Boi de Llobregat s'estrena a casa, com el CD Tarragona, el CD Terrassa, el CEDSAB a Sant Andreu de la Barca, l'Epslugues CD a Esplugues de Llobregat i el Piritoño CD La Sala a Cebrià de Vallalta completen la llista dels clubs que s'estrenen jugant a casa a la Lliga Catalana Divisió d'Honor. Menre la resta de clubs s'estrenen fora de casa.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.

DIVISIÓ D'HONOR - 2a Jornada - 19 de novembre de 2022 a les 17:00 hores
  Data Hora Local   Visitant    
  19/11/22
17:00
CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi vs CD Baix Camp CD Baix Camp    
  19/11/22
17:00
CD Tarragona CD Tarragona vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  19/11/22
17:00
CD Terrassa CD Terrassa vs CD El Vendrell-El Momento    
  19/11/22
17:00
CEDSAB CEDSAB vs CD Guardiola CD Guardiola    
  19/11/22
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs Cossetans CD Cossetans CD    
  19/11/22
17:00
Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala vs Riders EF CD Riders EF CD  

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat. Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario