lunes, 25 de octubre de 2021

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 2

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana són CD Goyos de Sant Boi de Llobregat s'estrena a casa, com el CD Guardiola de Manresa, l' Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, el Lligues Adg.cat a Olot, el Pinedards CD a Pineda de Mar i el Piritoño CD a Malgrat de Mar completen la llista dels clubs que s'estrenen jugant a casa a la Lliga Catalana Divisió d'Honor. Menre la resta de clubs s'estrenen fora de casa.

Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats en les darrers temproades contra el rival que teniu aquesta setmana, feu clic sobre d'un o altre club (local o visitant) i accediu a tots els partits disputats des de 2014 fins avui.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).

Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
2a Jornada - 27 d'octubre

  30/10/21
17:00
CD Goyos CD Goyos vs Riders E. CD Riders E. CD    
  30/10/21
17:00
 CD Baix CampCD Baix Camp vs CD GuardiolaCD Guardiola     
  30/10/21
17:00
Esplugues CD Esplugues CD vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  30/10/21
17:00
Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD La Xarxa CD La Xarxa    
  30/10/21
17:00
Pinedards CD Pinedards CD vs CEDSAB CEDSAB    
  30/10/21
17:00
Piritoño CD Piritoño CD vs CD Terrassa CD Terrassa  
 
Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario