jueves, 21 de octubre de 2021

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 1

El proper dissabte, 23 d'octubre de 2021 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2021-22, la màxima competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

La Divisió d'Honor 2021-22 està formada per dotze clubs, això suposa un creixement del 33% respecte la darrera lliga iniciada, la 2019-20 (que també havia crescut 12%).
 
La competició es juga els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts, que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. El Format de joc Lliga Catalana és el mateix dels darrers anys i aquest any es gestionarà a través del Nakka, per poder seguir en directe els partits. Les actes seran iguals a les habitual, que aquí us deixem en format excel i pdf.

En aquesta competició hi participen el Cossetans CD de Tarragona i el CD Baix Camp de Reus. El Club degà del Camp de Tarragona, el Cossetans farà la seva estrena en la màxima competició on esperem sigui la primera participació de moltes més que vinguin en els propers anys.

DIVISIÓ D'HONOR - 1a Jornada - 23 d'octubre a les 17:00 hores
  Data Local   Visitant    
  23/10/21
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Terrassa CD Terrassa
  23/10/21 CEDSAB CEDSAB vs CD Goyos CD Goyos
  23/10/21 Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD Baix Camp CD Baix Camp
  23/10/21 Esplugues CD Esplugues CD vs Riders E. CD Riders E. CD
  23/10/21 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Guardiola CD Guardiola
  23/10/21 Piritoño CD Piritoño CD vs Pinedards CD Pinedards CD

El calendari complert disponible aquí.

Estadístiques. Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario