lunes, 11 de octubre de 2021

31è Campionat de Catalunya: CD Olot campió


Dissabte 9 d'octubre es va celebrar el 31è Campionat de Catalunya de Clubs amb la participació del Cossetans CD de Tarragona.

La principal competició de clubs va comptar amb la totalitat de clubs, amb més de cinc llicències federatives. Els deu clubs participants es van repartir en dos grups de cinc on es jugaria una primera fase en format round robin. D'aquesta primera fase de grups es classificarien els quatre millors classificats que desprès en un sorteig es creuarien els equips d'un grup amb els de l'altre. D'aquesta manera s'ha fomentat que tots els clubs puguin fer mes rotacions en el seu cinc inicial de cada partit, i donar participació a un major nombre d'esportistes per club, fomentant una major participació de tothom.

L'inici va omplir de nou la sala polivalent del Càmping El Far, les 12 dianes van ser suficients per acollir ronda a ronda tots els partits, on un cop més és d'agraïr l'aposta per les jugadores femenines per part d'alguns clubs.

Grup A Grup B
CD TERRASSA CD LA XARXA
C.E.D.S.A.B. COSSETANS CD
CD GUARDIOLA CD BAIX CAMP
ESPLUGUES CD CD OLOT
PIRITOÑO CD PINEDARDS CD

Resultats de la fase de grups:

Per la seva part, el Cossetans CD va anar de menys a més i en el darrer partit es va creuar al Pinedards CD on el club dards de Tarragona va posar-se per davant al marcador i amb un 12-9 per davant va acabar cedint i perdent per 12-13 en un final d'infart. Un molt bon regust de boca per part del club tarragoní que, malgrat no superar la ronda de grups, es va quedar a les portes i va tenir molts punts amb opcions de guanyar més jocs i acabar sumant més punts. A la propera anirà millor.

Quadrant final:

LAST 8 - QUARTS DE FINAL
CEDSAB 4-13 CD OLOT
ESPLUGUES CD 10-13 CD LA XARXA
CD TERRASSA 13-8 PINEDARDS CD
PIRITOÑO CD 13-11 CD BAIX CAMP

SEMIFINALS
CD OLOT 13-8 CD LA XARXA
CD TERRASSA 11-13 PIRITOÑO CD

FINAL
CD OLOT 13
-10 PIRITOÑO CD

Més info:
https://www.dardscatalunya.cat/competicio/3/1452/31-campionat-de-catalunya-clubs


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario