lunes, 27 de septiembre de 2021

Catalunya Club Cup 2021: amb participació del Cossetans CD

L'equip Lligues Adg.cat es proclama campió de la Catalunya Club Cup 2021 amb la participació del Cossetans CD de Tarragona.

La sala polivalent de l'Hotel Don Angel ha acollit aquesta extraordinària competició en format Cup d'equips. Mentre a l'exterior s'hi celebraven campionats de petanca, a l'interior en una espai excepcional, s'ha celebrat la competició d'equips.

Els trets diferencials, amb la "tradicional" Catalunya Cup, han estat que s'ha jugat exclusivament per esportistes federats i s'ha modificat, provisionalment, l'obligació de presència femenina en totes les alineacions (que a la propera edició es recuperarà). Aquests canvis han estat adoptats per a facilitar que tots els clubs tinguin l'opció a participar-hi.

Malgrat aquests canvis, des de la Federació hem d'agrair l'aposta de la majoria de clubs per a mantenir la dona en els seus equips i alineacions, on ha tingut una presència notable en quasi la totalitat dels partits, fent que la Catalunya Club Cup 2021 no perdi l'essència i la finalitat de passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i apropar el nostre esport a tothom i arreu.

La Catalunya Club Cup s'ha jugat sota el sistema de joc és Round robin, tots contra tots en un sol grup  Una edició més s'han superat la vuitantena d'esportistes participants arribats d’arreu de Catalunya on tots els principals clubs catalans hi han estat representats.

La competició s'ha desenvolupat amb un total de 8 línies de tir. La lligueta ha començat sobre l'hora prevista i cada partit es jugava, tots contra tots, al millor de 25 jocs al 501 doble out, el primer equip que suma 13 jocs guanya el partit i l'equip amb millor diferencial de jocs guanyats / perduts es proclama campió.

La competició va ser força igualada amb diversos d'equips amb nivells similars i des de la primera ronda es va començar a veure les ganes de jugar dels esportistes participants en aquesta edició, en especial per als equips que portaven esportistes de primer any. El Cossetans CD va tenir una participació discreta respecte a la classificació general, però va assolir guanyar 45 jocs en tot el torneig, un nou rècord per l'equip d'aquest petit club que comença a crèixer.

La Catalunya Club Cup 2021 d'aquest any va durar dotze hores, es van jugar 575 legs en 56 partits, amb 71 homes i 10 dones. Una edició especial que ha estat possible gràcies a l'esforç dels clubs que han format equips per donar vida a aquesta competició i per començar a normalitzar la recuperació de les competicions presencials de dards en un temps de rècord. I agrair també la col·laboració dels voluntaris en el muntatge i desmuntatge de les estructures.

Tots els resultats ronda a ronda i la classificació final:

CATALUNYA CLUB CUP 2021
Ronda 1

CD BAIX CAMP 13-6 ESPLUGUES CD
COSSETANS CD 7-13 PINEDARDS CD
LLIGUES ADG.CAT 11-13 PIRITOÑO CD
CD TERRASSA 13-9 CD GUARDIOLA

Ronda 2
LLIGUES ADG.CAT 13-3 CD GUARDIOLA
PIRITOÑO CD 13-7 COSSETANS CD
ESPLUGUES CD 9-13 CD TERRASSA
CD BAIX CAMP 10-13 PINEDARDS CD

Ronda 3 (clic per veure més resultats)


CD BAIX CAMP 10-13 PIRITOÑO CD
ESPLUGUES 6-13 LLIGUES ADG.CAT
CD GUARDIOLA 13-10 COSSETANS CD
CD TERRASSA 12-13 PINEDARDS CD

Ronda 4
PINEDARDS CD 8-13 LLIGUES ADG.CAT
ESPLUGUES CD 13-6 COSSETANS CD
CD GUARDIOLA 7-13 CD BAIX CAMP
PIRITOÑO CD 13-11 CD TERRASSA

Ronda 5
CD BAIX CAMP 9-13 LLIGUES ADG.CAT
CD TERRASSA 13-9 COSSETANS CD
PINEDARDS CD 13-4 GUARDIOLA CD
ESPLUGUES CD 4-13 PIRITOÑO CD

Ronda 6
LLIGUES ADG.CAT 13-4 CD TERRASSA
COSSETANS CD 4-13 CD BAIX CAMP
PIRITOÑO CD 13-7 PINEDARDS CD
CD GUARDIOLA 13-12 ESPLUGUES CD

Ronda 7
PINEDARDS CD 13-11 ESPLUGUES CD
PIRITOÑO CD 13-1 CD GUARDIOLA
CD BAIX CAMP 13-12 CD TERRASSA
LLIGUES ADG.CAT 13-2 COSSETANS CD

 Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario