martes, 13 de julio de 2021

30è Campionat de Catalunya: Invidiual 5è lloc d'Elena Bueno (Cossetans CD)

Carles Arola (de Calella i del Piritoño Club de Dards) i Núria Plaza (de Terrassa i esportista del CD Terrassa) s'han proclamat Campions de 30è Catalunya de Dards.

El Cossetans CD destacar el 5è lloc d'Elena Bueno i diversos 17ens llocs en el quadre masculí.

La competició s'ha celebrat al Pavelló Firal d'Olot que han acollit la jornada de clubs, la jornada d'individual i parelles, i on s'han donat cita els millors esportistes de Catalunya.

En aquesta edició s'ha incrementat la participació, en el quadre masculí en un 63% la participació respecte el 2019, el darrer Campionat de Catalunya que s'ha pogut celebrar, i en el quadre femení en un 12%. Un molt bon registre, que sumat al 25% d'increment en la participació de clubs, tanca un cap de setmana amb molta participació en la primera competició presencial des del març del 2020.

Aquest campionat ha servit per comprovar que l'aposta dels dards en línia, ha servit als esportistes per a complementar el seu entrenament a casa i incrementar les hores de joc habituals, un fet notori en el rendiment en el joc presencial durant tot el cap de setmana, on hem pogut gaudir de partides de molt de nivell i d'esportistes amb menys anomenada que han obtingut molt bons resultats superen diverses rondes.

L’Individual Masculí s’ha desenvolupat en un quadrant de 64 esportistes i el quadre femení en un quadrant de 16 esportistes. Les línies de tir han començat a viure les primeres partides amb intensitat pocs minuts després de les 10 del matí, on alguns dels millors esportistes s'han creuat a la primera ronda i alguns d'ells han quedant eliminats.

La competició es juga al millor de 7 jocs al 501 Doble Out i l'efectivitat dels esportistes en clavar el dard al doble final ha donat molta rapidesa a la competició que es juga a ko directe.

EL MILLOR ESPORTISTA DEL COSSETANS CD: Al quadre femení Elena Bueno va fer un 5è lloc i pel que fa al quadre masculí destacar el 17è lloc de Kiko Díez, Albert Martorell i Fran Samaniego.

Resultats INDIVIDUAL DONES:

Veure el quadrant sencer aquí.

QUARTS DE FINAL - Best of 5 legs
ELENA BUENO 0-3 LOLI CASCALES
IOLANDA RIBA 3-0 CARLA ARIMANY
MONTSE BORONAT 3-2 ESTEFANIA ROS
JUDIT SUMELL 1-3 NURIA PLAZA

SEMIFINAL - Best of 5 legs
LOLI CASCALES - IOLANDA RIBA
MONTSE BORONAT 0-3 NURIA PLAZA

FINAL - Best of 7 legs
NÚRIA PLAZA 4-1 IOLANDA RIBA

Resultats INDIVIDUAL HOMES:

Veure el quadrant aquí

Resultats INDIVIDUAL HOMES:
QUARTS DE FINAL - Best of 7 legs
RUBEN RIOS 2-4 JAVIER VELASCO
HILARI PONS 1-4 MARTIN MARTI
CARLES AROLA 4-3 JOSEP ARIMANY
PAU BOTA 4-0 ANTONIO GARCIA

SEMIFINAL - Best of 7 legs
JAVIER VELASCO 4-3 MARTIN MARTI
CARLES AROLA 4-2 PAU BOTA

FINAL - Best of 9 legs
JAVIER VELASCO 2-5 CARLES AROLA

No hay comentarios :

Publicar un comentario