lunes, 25 de noviembre de 2019

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 3

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte vinent  arriba la tercera jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 
Tots els clubs ja s'han estrenat aquesta temporada i els primers resultats, malgrat no són significatius, ja comença a posar cada club en un lloc a la classificació, una posició que poc a poc s'anirà definint fins al final. De fet, en les darreres temporades a la última jornada encara hi han hagut canvis de posició substancials.
Jornada 3: El CD La Xarxa, el Lligues Adg.cat, el Pinedards CD i el Piritoño CD seran els clubs locals d'aquesta setmana mentre el CD Baix Camp, Esplugues CD, CD Guardiola i el CD Terrassa els que jugaran com a visitants. Per la seva part, el CEDSAB serà el que descansa aquesta jornada.
El canvi en les condicions meteorològiques entre la seu del teu club i del visitant, haver descansat correctament, un bon entrenament, l'escalfament previ al partit i el previ a cada set, la il·luminació de la diana, l'amplitud de l'espai i la lluminositat de la sala... són alguns dels factors o detalls que sumen alhora de trobar el confort per jugar en les condicions òptimes, uns factors als quals els esportistes de la selecció i els esportistes internacionals hi estan avesats. No obstant, són factors que determinen el rendiment esportiu i que poden fer que un esportista perdi la condició de favorit, davant del seu rival que sobre el paper que pugui ser inferior. I si a tot plegat i sumem que es juga el set al millor de tres jocs, és a dir, a dues mànegues guanyades... posen més emoció als partits.
Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats a les darrers temporades és més fàcil, i al detall dels partits de la jornada afegirem l'enllaç directa i que també podeu trobar al gestor de la Lliga Catalana.
ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa). Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
Divisió d'Honor
3a Jornada - 30 de Novembre
30/11/19 CD La Xarxa  CD La Xarxa vs CD Baix Camp CD Baix Camp Seu CD La Xarxa info
30/11/19 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs Esplugues CD Esplugues CD Allen Darts - CD Olot, Lligues Adg info
30/11/19 Pinedards CD Pinedards CD vs CD Guardiola CD Guardiola Bar Pineda - Pinedards CD info
30/11/19 Piritoño CD Piritoño CD vs CD Terrassa CD Terrassa Bar Piritoño info
Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.



Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario