martes, 19 de noviembre de 2019

Lliga Catalana 2019-20: Divisió d'Honor - Jornada 2

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorSegona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Aquesta setmana són CD Guardiola de Manresa, CD Terrassa de Terrassa, el CEDSAB de Sant Andreu de la Barca i l' Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat els que s'estrenen jugant a casa a la Lliga Catalana Divisió d'Honor. Menre la resta de clubs s'estrenen fora de casa i descansant el CD Baix Camp.
Per consultar l'històric dels enfrontaments jugats a les darrers temproades és més fàcil, i al detall dels partits de la jornada afegirem l'enllaç directa i que també podeu trobar al gestor de la Lliga Catalana.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).

Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
2a Jornada - 23 de Novembre
  23/11/19 CD Guardiola CD Guardiola vs CD La Xarxa CD La Xarxa CD Guardiola - Bar Rentree info  
  23/11/19 CD Terrassa CD Terrassa vs Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat CD Terrassa -Casal Barri Can Palet II info  
  23/11/19 CEDSAB CEDSAB vs Piritoño CD Piritoño CD La Riera 2 - CEDSAB info  
  23/11/19 Pinedards CD Pinedards CD vs Esplugues CD Esplugues CD Bar Pineda - PInedaDards CD info  
 
Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario