lunes, 28 de octubre de 2019

Inscripció Lliga Catalana - Divisió Tarragona 2019-20

La Federació Catalana de Dards obre la inscripció de la LLIGA CATALANA - Divisió d'Honor i altres territorials. La màxima competició regular aviat alçarà el teló.
LLIGA CATALANA
La Lliga Catalana de Dards comptarà inicialment amb la Divisió d'Honor.
En cas que hi hagi prou equips per a crear altres lligues territorials s'estudiaria la seva viabilitat.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar a la competició de curs actual.
Per a la Divisió de Tarragona: en cas de no tenir el club legalitzat es buscaran solucions al respecte de forma provisional. 
INSCRIPCIÓ: Oberta fins el dia 8 de novembre (prorrogat fins 30-nov):
El Club/equip que no hagi fet el pagament dels seus drets NO podrà participar a la Lliga Catalana. Donat que aquesta divisió ha comptat habitualment amb poca participació es mirarà de prorrogar l'inici fins a establir un quorum suficient per a començar.
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: versió excel: Formulari.xls  / versió pdf Formulari PDF.
S'ha de complimentar i enviar a fcd@dardscatalunya.cat. Com a novetat sol·licitem el compte twitter del vostre club per etiquetar-vos en les nostres publicacions.
INICI LLIGA CATALANA:  desembre de 2019 - gener 2020


TAXES COMPETICIONS 2019-20: (taxes pendents de revisar/aprovar per l'Assemblea)
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA 2019-20

Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana, la data quedarà fixada al calendari oficial.
Les taxes i tràmits per alta i renovació de les llicències ho trobareu a l'apartat Espai Federat / Llicència Esportista del menú superior o aquí: https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FORMAT DE JOC:
Divisió d'Honor: l'establert en els Estatuts de la FCD (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501DO). El Reglament General de Competició el trobareu a www.dardscatalunya.cat/reglament/
Divisió de Tarragona: El mateix format que la Divisió d'Honor i, en cas de ser menys de 4 clubs (s'evaluarà fer un Roun Robbin a 25 punts -tots jugats-). En cas que el nombre d'equips i esportistes arribi a un mínim, el format de competició s'equiparà a la Divisió d'Honor.
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'evaluarà el format més idoni.
CALENDARI: es juga els dissabtes a les 17:00 hores, i hi haurà 2-3 jornades per mes.
Les jornades de lliga no poden coincidir amb cap altre competició organitzada per la FCD (com els rànquings Destí World Masters), hi ha dissabtes lliures per a partits anticipats -és a dir, avançar partits abans d'ajornar-los-, i també es deixen lliures dates assenyalades. Per a que tingueu una idea les jornades de Lliga han de coincidir amb els dissabtes que hi ha partit de la Divisió d'Honor. Podeu consultar el calendari aquí i veure els dissabtes que hi haurà jornada i els que queden lliures.
PREMIS:
Divisió d'Honor: igual que en la temporada anterior, s'evaluarà otorgar una beca fixa per a cada participant i una altre que aniria en funció dels jocs guanyats en cada jornada de Lliga.
Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis. En l'edició anterior es va becar als equips participants a la Catalunya Cup i per aquesta edició es diferenciarà la posició final de la classificació.
Per a altres divisions que puguin sorgir, s'evaluarà en propoció a la participació.


Rànquing: DESTÍ WORLD MASTERS 2019
Hi haurà 9 puntuables (els Clubs de la Divisió d'Honor tindran preferència per acollir opens).
Per a fomentar una major participació el preu es redueix a 10 Euros/Open (taxa pendent d'aprovar/revisar per l'Assemblea).
En aquesta competició puntuen els resultats de tots els puntuables.
Premis: els tres millors esportistes i la millor jugadora obtindran la classificació al Masters Mundial, el World Masters.
Beques: els esportistes que hagin participat a tots els puntuables optaran a beca per a participar al Catalonia Open.
Els Open es celebraràn en dissabte a les 16h. Els següents es programaran aproximadament cada dues jornades de Lliga Catalana i no podran coincidir amb una data on hi hagi Open del Rànquing WDF i BDO Western Europe. El calendari definitiu es publicarà un cop tancada la inscripció de Lliga.
Més endavant s'ampliarà la informació a l'apartat Calendari (verue aquí).

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:

En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario