martes, 5 de febrero de 2019

Lliga Catalana 2018-19: Divisió d'Honor - 7a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorLa Lliga Catalana Divisió d'Honor 2018-19 arriba al final de la primera volta i això és sinònim que ens estem apropant al termini final per donar d'alta esportistes, que aquest any serà el dijous 14 de març, la setmana següent de celebrar la Catalunya Cup d'equips (dia 9 de març).
FINAL DE LA PRIMERA VOLTA. Hi ha diversos partits interessants aquesta setena jornada i última de la primera volta. Tots els clubs necessiten guanyar per mantenir les seves aspiracions i afrontar la segona volta amb més optimisme.

El Baix Camp, el Guardiols, L'Esplugues i el Lligues Adg. són els clubs que jugaran de locals i que faran valer el fet de jugar a la seva diana, però davant hi haurà uns rivals que no ho deixaran fàcil, el Cedsab, el Terrassa, La Xarxa i el Piritoño.

El Terrassa defensarà acabar la seva primera volta invecte jugant al camp del Guardiola, el Baix Camp necessita guanyar per seguir segon i si falla el líder es podria posar al primer lloc, però davant es trobarà al CEDSAB que amb nomès dues derrotes buscarà seguir a la zona alta de la classificació. La Xarxa pel seu costat voldrà mantenir-se en zona de pòdium guanyant el seu partit. Els d'Olot, el Lligues Adg.cat podria sumar la tercer a victòria que suposaria la segona com a local i mirar de pujar un lloc a la classificació, com també el Piritoño, que amb un inici irregular segeueix sent un equip que si aconsegueix reunir els millors esportistes del seu  club pot seguir sumant victòries. L'Esplugues aquesta primera volta pot sumar més sets guanyats que en tota la temporada anterior, una evolució que es pot traduir tambè en victòries ben aviat. El Guardiola de Manresa li costa guanyar aquesta temporada, però no deix el braç a torcer i pot donar la sorpresa aquesta setmana contra el líder.
Per saber més de cada partit d'aquesta jornada fer clic a   on accedireu a la informació de la localització del club, esportistes registrats amb els números de fitxa i històric de resultats entre ambdós equips dels últims quatre anys. Informació que també servirà als capitans per complimentar tots els camps de les actes degudament, per saber una mica més dels vostres rivals i companys d'altres clubs.
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 6 - 9 de febrer de 2019
CD Baix Camp CD Baix Camp vs CEDSAB  CEDSAB  
 CD Guardiola CD Guardiola vs CD Terrassa CD Terrassa  
 Esplugues CD Esplugues CD vs CD La Xarxa  CD La Xarxa  
 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs
Piritoño CD  Piritoño CD  
Partits ajornats: J-5 Cedsab vs Piritoño CD
Properes jornades: 

16-febrer  4er Open Destí Winmau 2019  - Puig-Reig (veure informació)
23-febrer LLIGA CATALANA Div d'Honor, jornada 8 (veure calendari partits)
2-març jornada per a partits abançats
9-març CATALUNYA CUP
Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario