lunes, 25 de febrero de 2019

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 8 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorBon dissabte pels dards catalans amb la 7a jornada Lliga Catalana Divisió d'Honor on, entre la rauxa de grans parttis i partides viscudes en tots els enfrontaments, s'ha registrat una partida d' 11  dards.

A pocs dies de la Catalunya CUP (veure info aquí), el CD Terrasssa i l'equip Lligues Adg.cat del CD Olot han estat els locals que han guanyat els seus partits, mentre el CD Baix Camp i el Piritoño CD han guanyat com a visitants.

Apart dels 180's, que cada cop sovintegen més en els partits, aquesta setmana s'ha registrat una de les millors partides dels darrers anys a la #LligaCatalana, una partida d' 11 dards. La darrera que es té constància en partit oficial de Lliga la va registrar en José A. Olivera de Sousa (CD Olot-Lligues Adg.cat) contra Judit Sumell (Piritoño CD 15-03-2015), la temporada 2014-15 i aquesta setmana ha estat en David Garrigoles "Garri" també de l'equip Lligues Adg.cat del CD Olot que amb un 180, 135, 121 i 65 (25 + D20).

Us deixem els resultats i les actes de totes les partides:
LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 8 - 23 de febrer de 2019
CD Guardiola CD Guardiola  1 vs CD Baix Camp CD Baix Camp   
 CD Terrassa CD Terrassa  6
vs 3 CD La Xarxa  CD La Xarxa  
 Esplugues CD Esplugues CD  3 vs 6 Piritoño CD  Piritoño CD  
 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat  6 vs 3 CEDSAB  CEDSAB  

Properes jornades: 

9-març CATALUNYA CUP

Classificació i estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario