martes, 18 de diciembre de 2018

Destí Winmau 2019: Resultats 2on Open - Campió Martí Martí

Martí Martí es proclama campió del 2on Open Destí Winmau 2019, assolint alçar-se campió dels dos primers puntuables.

Aquest dissabte 15 de desembre de 2018 s'ha celebreta el segon puntuable del rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb el 2on Open del Destí Winmau 2019. La primer cita ha estat a la seu del Club Dards Olot, a l'Allen Dards, i ha comptat amb una participació de 39 esportistes, 8 dones i 31 homes.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16h i fins quasi les 22h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local dels 4 esportistes participants del Club Dards Olot va ser Josep Arimany 'Masnou' amb un extraordinari segon lloc. Pel camí a la final va guanyar a segona ronda a Elena Bueno (Cossetans CD) per 4-0, a tercer a Jonathan Martin (CD Terrassa) per 4-1, a quarts de final va vèncer a Antonio Rodríguez Calvo (Piritoño CD) per 4-1, ja a la semifinal es va creuar amb el seu company de club, l'Òscar Vera al que va guanyar 4-2 per plantar-se a la seva primera final de la temporada.

Pel que fa a les jugadores femenines van entrar repartides al quadrant de 64, on en aquesta ocasió van ser diverses les que van ocupar la 17a posició: per 4-0 van perdre Loli Cascales (CEDSAB) amb Candido Villar (CD Baix Camp), Pepi del Pozo (Esplugues CD) davant de l'Enric Cid (CD La Xarxa) i Elena Bueno (Cossetans CD) davant Josep Arimany; mentre Iolanda Riba (CD Baix Camp) perdia 1-4 davant Jesús Gil (CD Olot).

De la resta de participants femenines, comentar que Núria Plaza (Piritoño CD) va sumar els punts d'assistència però no va poder jugar per causa de "baixa mèdica esportiva" justificada mitjançant tractament determinat per la mútua de la FCD.


La final d'aquest segon Open la van jugar...
per un cantó en Josep Arimany (CD Olot) i per l'altre costat hi va arribar en Martí Martí (FCD Independent) que es va desfer d'en Raul Invernon (FCD Independent) a semifinals per la mínima de 4-3 en un emocionant partit.  Aquesta final era inèdita aquesta temporada i en Martí Martí la va resoldra per 4-0 per proclamar-se campió del segon puntuable.

Es manté la participació i molt de nivell en el rànquing de la Federació que fa es gaudeixi de la jornada.

La propera cita és el 19 de gener de 2019 a Manresa, on a les 16h la gran cita amb el 3er. Open Destí Winmau 2019 (veure informació aquí).

Al marge, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i la classificació del 2on Open Destí Winmau 2019. I les FOTOS al menú Galeria / Fotos de la web (aquí)


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario