lunes, 13 de agosto de 2018

El Cossetans Darts campió de la Divisió de Tarragona 2017-18


Emocionant final de la Divisió de Tarragona 2017-18, on han estat moltes les partides disputades amb els resutlats final molt ajustat i on els partits han estat molt i molt igualats, tant que fins el darrer partit de la Lliga Catalana no s'ha resolt la classificació final de la competició del Camp de Tarragona.

El format de la competició, roun robin, ha estat molt llarg de disputar als loclas amb una sola diana on la calor del juliol i prinicpi d'agost ha apretat de valent i ha afegit un handicap més en el desenvolupament de la competició. Tot i així els partits s'han pogut completar i finalitzar amb èxit la competició.

L'equip més regular i que s'ha proclamat campió ha estat en el Cossetans Darts, del Cossetans Club de Dards de Tarragona, que d'inici a fi ha liderat la competició, malgrat no s'ha proclamat campió fins a la darrera jornada. Curiosament el partit on el Cossetans Darts, que juga al New Bakkhos, ha cedit més jocs ha estat contra l'altre equip del mateix club, el Cossetans Tarragona, en el que va ser l'únic partit que han perdut de la tota la temporada.

El segon lloc l'ha ocupat l'equip El Gat amb Botes, del Club Dards Tarragona, que gran part de la competició ha ocupat el segon lloc tot i que sempre ha mantingut opcions al títol final fins a la darrera jornada. L'equip que porta el nom del local de Reus ha estat a un molt bon nivell amb tant sols dues derrotes contra el Cossetans Darts.

El tercer lloc ha estat molt disputat i fins el darrer partit tampoc s'ha resolt, el Darts Tgn, del Club Dards Tarragona, ha assolit el tercer lloc per tant sols un joc de diferència sobre el seu perseguidor. Una temporada on han guanyat els mateixos partits que han perdut i han estat el que més partits han ajornat, tot i això, han finalitzat la competició en el millor lloc possible.

Al quart lloc hi ha quedat el Cossetans Tarragona, l'altre equip del Cossetans CD de Tarragona, que per tant sols un joc s'han vist rellevats a la quarta plaça en el darrer partit de lliga. L'equip que més 180's ha assolit també ha empatat a 5 en victòries i derrotes i amb diversos esportistes de primera temporada ha estat lluitant tots els punts.

Les dues últimes places han estat per l'equip Taberna Punxa la Cabra, quart lloc, i los Pequeños de la Taberna que han tancat la classificació final. Els dos equips del Cossetans CD que han jugat a la Taberna de Reus han estat els dos equips amb més esportistes de primer any a la competició, fet que ha condicionat que algun punt i partit es perdi per manca d'experiència, tot i així han fet un molt bon paper i malgrat els contratemps dels horaris dels partits i la durada, s'han sapigut sobreposar i obtenir prous bons resultats, però no suficiens per escalar llocs a la classificació.

La competició s'ha tancata amb una notable participació amb quasi mig centenar d'esportistes que han pres part en els sis equips de la competició. En Pedro Pelayo, Cossetans Tarragona, ha estat l'esportista amb més 180's i a la vegada ha assolit la millor partida amb nomès 15 dards de la temporada 2017-18. Pel que fa el tancament més alt ha estat per en Primitivo Garcia, de los Pequeños de la Taberna, amb una tancada de 164 punts.

Classificació Divisió Tarragona 2017-18:
POS Equip  P W L F A +- PTS
1  Cossetans Darts 10 9 1 166 84 82 166
2  El Gat amb Botes 10 7 3 154 96 58 154
3  Darts Tgn 10 5 5 121 129 -8 121
4  Cossetans Tarragona 10 5 5 120 130 -10 120
5  Taberna Punxa la Cabra 10 3 7 96 154 -58 96
6  Los Pequeños Taberna 10 1 9 93 157 -64 93
Resultats de tots els partits de la Lliga Catala Divisió Tarragona 2017-18 aquí.

La classificació, estadístiques d'equip, individuals, marques individuals
i altres es pot consultar a la web de la Lliga Catalana https://lligadards.leaguerepublic.com/l/fg/1_639427121.html
A continuació us detallem com funciona Classifiació i estadístiques:

A la web http://lligadards.leaguerepublic.com heu de selecciónar Divisió Tarragona, i podreu consutlar els partits, fent clic sobre els resultats veureu els resultas on al final de cada línea teniu una fletxa on podreu accedir a les actes, alineacions, 180's, millors partides i resultats parcials de cada partit.
Com ja us en informat en d'altres articles, a continuació us detallem com utilitzar l'aplicació de la Lliga... on podeu fins i tot veure la classificació fent la vostra previsió de resultats de la setmana/es. 
Com Funciona aquesta aplicació?
En aquest portal trobareu dos menús: el principal amb informació de la Lliga i enllaços a la web oficial de la Federació, i el menú (d'un color més fosc) amb les dades i estadístiques de la competició.

En aquest menú accediu als Partits per veure el calendari, partits jugats i a un quadre amb tots els partits de Lliga.
Classificació podreu trobar tota la informació sobre la posició de cada Club, percentatge de partits/sets guanyats, gràfics explicatius i una opció per a Pronosticar la Classificació que us permet entrar els resultats dels propers partits i veure com quedaria la classificació.
Estadístiques podrem veure tots els números a nivell d'equip on fent clic sobre el quadre de 180's, Ind. (Individual) i ens ordenarà la llista segons aquest criteri.

A nivell d'estadístiques d'esportistes n'hi ha que son acumulables com els sets i jocs dels partit individuals i de parelles, com els 180's. A la part superior hem de seleccionar el número d'esportistes fent clic sobre 100 i al botó actualitzar de més avall i podrem veure tots els esportistes que han jugat com a mínim un partit a la Lliga Catalana, aquí també podem ordenar per 180's, Individuals i Parelles com en l'apartat anterior. Aquesta classificació no és cap rànquing, només és la relació d'esportives ordenada per nombre de partits guanyats.
A la pestanya de no acumulables trobareu el llistat de màxims tancaments que s'han registrat segons les actes dels partits celebrats a la temporada en curs.

A la pàgina principal del portal (fent clic a la casa) tenim tres opcions sota Divisió d'Honor: Partits, Resultats i Classificació:
Al costat de cada partit trobareu el signe "+" que us mostrarà informació d'aquell enfrontament: mapa de localització de laSala de Joc on es celebra el partit i la relació d'Esportistes que ambdós equips ha registrat a la Lliga.
Si fem clic sobre resultats veurem els partits celebrats, fent clic sobre el nom del Club accedim al calendari, resultats i estadístiques d'aquell equip i d'esportistes, a nivell individual i parelles.

Com accedir?
La gestió la duem a terme des d'un portal gratuït, on la publicitat no depen de la FCD, i és un servei per a poder fer un seguiment detallat de la Competició. Podeu accedir fent clic sobre la foto o aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario