domingo, 27 de mayo de 2018

Lliga Catalana 2017-18: Divisió d'Honor: recta final

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorArribem al tram final de la màxima competició regular de la Lliga Catalana Divisió d'Honor (DH).

A falta de dues jornades per acabar la màxima competició, encara no hi ha res decidit i matemàticament tot és possible. Tant per la cua de la classificació, com a la part mitja, com també per les places de pòdium i títol final, la lluita és emocionant.

Alguns equips amb dinàmiques guanyadores poden ensopegar amb equips que tenen molt en joc i la igualtat entre la majoria dels clubs dona un plus més en aquest interessant final de temporada.

Desprès de la darrera jornada la gran majoria dels clubs encara tenen opcions de millorar la seva posició final donant més valor encara als tres punts que hi han en joc en cada un dels partits que resten per finalitzar la màxima competició regular de la Federació.

Us recordem que podeu preveure els resultats de la jornada i veure com quedaria la classificació, tot això ho podeu consultar a la mateixa pàgina de gestió de la Lliga Catalana a lligadards.leaguerepublic.com/../Predictor.. o entrant al menú "Classificació" i "Pronostica" (predictor) la classificació, on podreu registrar un resultat suposat i generar la classificació fent clic a "entrar resultats", s'actualitzarà la pàgina i us mostrarà com quedaria la classificació segons els resultats entrats.

Per tal de poder revisar els resultats d'enfrontaments anteriors amb el rival d'aquesta setmana podeu consultar-ho visitant la web de gestió de la Lliga Catalana a http://lligadards.leaguerepublic.com/partits, fent clic al botó blau que hi ha després de cada partit, on podreu consultar a "histrorial del Partido" tots els partits entre ambdós equips, alineacions anteriors, resultats històrics.

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario