lunes, 26 de marzo de 2018

Destí Winmau 2018: Resultats 5è Open Campió Carles Arola

Carles Arola, del Piritoño CD, es proclama campió del 5è Open Destí Winmau 2018.
Carles Arola
Aquest dissabte de forta pluja, vent i fred s'ha celebrat el rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb la cinquena cita amb Destí Winmau 2018. La competició s'ha celebrat a la seu del Piritoño Club Dards, a la seva seu social. Aquest dissabte, previ al Diumenge de Rams i Setmana Santa, hi han assistit 26 esportistes entre homes i dones.

Les 5 línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.20h i fins poc després de les 20h, assolint un bon ritme de competició. Un cop més la jornada ens va fer gaudir de molt bones partides, on els 180's i tancades de més de 100 punts van ser novament la tònica d'aquest torneig.

El millor esportista local van en Carles Arola que es va proclamar campió, guanyant el seu primer rànquing d'aquesta temporada. La resta de companys del Club destacar també el 9è lloc de Núria Plaza que va perdre davant d'un extraordinari Marc Recasens (CD Palafrugell) que va avançar fins semifinals i Josep Santonja que va ser eliminat pel finalista Raul Invernon.

Pel que fa a les jugadores femenines van jugar barrejades amb els homes. La millor jugadora femenina van ser Núria Plaza i l'actual campiona de Catalunya, Maria José Gómez (CD Olot) que van quedar novenes. Mari va perdre davant d'Enric Cid (CD La Xarxa) per 4-1, mentre Núria ho va fer per 4-0 davant d'en Marc Recasens.

Donat el gran nivell dels participants, cada cop són més els esportistes que es superen i assoleixen millorar els seus resultats, aquesta setmana el gran destacat ha estat en Marc Recasens (CD Palafrugell), que va deixar fora a quarts de final a l'Enric Cid per 4-2, i a les semifinals no va poder amb en Carles Arola que el va superar per 1-4.

A l'altre semifinal hi van arribar en Raul Inveron que pel camí havia derrotat a en Hilari Pons ( CD La Xarxa) per 4-1, en Josep Santonja (del Piritoño CD) per 0-4, a Toni Muñoz (CD Palafrugell) per 4-1 i que va guanyar a la semifinal a en Martí Marti (CD Aigüestoses) per 4-3. Un brillant Martí que venia d'eliminar a l'Angel Rodriguez (Piritoño CD) 4-3, Miguel Angel Cano (Palafrugell) 4-1 i al vigent Campió de Catalunya Ricardo Fernandez del CD Olot per 1-4.

La final entre Carles Arola i Raul invernon va ser molt emocionant, en Raul jugaba la seva quarta final de la temporada, mentre en Carles sumava la seva primera final de l'any desprès de quatre opens. Va ser molt renyida i igualada, tant igualada que es va resoldre al joc de desempat, on en Carles Arola va acabar guanyat 4-3 per proclamar-se campió del 5è Open Destí Winmau 2018.
La propera cita és el 5 de maig a Puig-Reig, on a les 16h la gran cita amb el 6è. Open Destí Winmau 2018 (veure informació aquí).

Resultats:

Quadrants i resultats ronda a ronda: dardscatalunya.cat/quadrant_5DW_FCD_Pirioño.pdf
Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario