lunes, 22 de enero de 2018

Raul Invernon, de Manresa, es proclama campió del 3er Open Destí Winmau 2018

Raul Invernon, de Manresa, es proclama campió del 3er Open Destí Winmau 2018.

Aquest dissabte 20 de gener de 2018 s'ha continuat amb el rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb la tercera cita del Destí Winmau 2018. La competició s'ha celebrat a la seu del Club Dards Guardiola, la Sala Reentreé de Manresa on es van disposar de cinc dianes i 42 esportistes, entre homes i dones.

Les línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.15h i fins pasades les 21h, assolint un bon ritme de competició. Un cop més la jornada ens va fer gaudir de molt bones partides, on els 180's i tancades de més de 100 punts van ser novament la tònica d'aquest torneig.

Els millors esportistes locals van ser el veterà Avelino Almazán i Mohamend Benalí que van assolir el 9è lloc. Avelino va guanyar a la primera ronda a Anotnio Mora (Palafrugell CD) per 4-1, a la segona ronda a en Josep Santonja (CD La Xarxa) per 4-2 i a la tercera ronda va perdre davant del que va ser finalista Antonio Rodríguez (Piritoño CD) per 2-4. Per la seva part en Mohamed va lliurar la primera ronda, a segona va guanyar a en Javier Pociello (CD La Xarxa) 4-0 i a la tercera va perdre davant del semifinalista Hilari Pons (CD La Xarxa) per 0-4.

Pel que fa a les jugadores femenines van jugar barrejades amb els homes. La millor jugadora femenina va ser Maria José Gòmez (CD Olot)  amb el 5è lloc desprès de guanyar 1-4 a Carlos Santano (CD La Xarxa) a primera ronda, a Núria Plaza (Piritoño CD) per 3-4 a segona, a Miguel Angel Cano (CD Palafrugell) per 3-4 a tercera i perdre a quarts de final per 1-4 davant Antonio Rodríguez (Piritoño CD). Un bon lloc que li fa superar a Judit Sumell (Piritño CD) a la classificació general.

La final la van jugar ...
en Raul Invernon (FCD Independent) que per tercer Open consecutiu arribava a la gran final desprès de jugar des de la primera ronda. Va guanyar a en Marcos Martínez (CD Aigüestoses) per 1-4 a la primera ronda, a la segona a Antnoio Moreno (CD Guardiola) per 1-4, a la tercer va guanyar 1-4 sobre Gabriel Olivé (CD Baix Camp), a quarts de final va guanyar a en Martin Martí (CD Aigüestoses) per 4-1, a semifinals es va desfer d'en Hilari Pons (CD La Xarxa) per un ajustadíssim 4-3 que li va valer poder jugar la tercera final consecutiva.

Per l'altre costat del quadrant el finalista va ser Antonio Rodríguez (CD Piritoño) que tampoc va lliurar a la primera ronda. Va guanyar a en Dani Zapata (CD AIgüestoses) per 3-4, a segona ronda al guanyador del segon puntuable d'aquesta temporada, l'Enric Cid (CD La Xarxa)  per 4-2, a tercera va guanyar a Avelino Almazán (CD Guardiola) per 2-4, a quarts de final va guanyar davant de Maria José Gómez (CD Olot) per 1-4, a semifinal es va desfer d'en Josep Arimany (CD Olot) per 0-4 assolint la seva primera final al rànquing d'aquesta temporada.

La final entre Raul Invernon de Manresa i Antonio Rodríguez de Terrassa semblava un derbi entre ciutats. L'emoció i la igualtat va portar a resoldre el partit al joc de desempat, que aquest cop sí, va ser per en Raul Invernon que a la tercera final ha pogut guanyar la seva primera prova de la temporada.
La propera cita és el 17 de febrer a Terrassa, on a les 16h la gran cita amb el 4rt. Open Destí Winmau 2018 (veure informació aquí).

FOTOS aquí

No hay comentarios :

Publicar un comentario