martes, 12 de diciembre de 2017

Lliga Catalana 2017-2018:
Divisió d'Honor - 4a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDesprès de l'éxit de participació del 2on Open del FCD Destí Winmau 2018, segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor amb la quarta jornada que es celebrarà dissabte 16 de desembre a les 17h en diversos punts de Catalunya.

Aquesta setmana hi tornarà a haver diversos partits emocionants: L'Esplugues CD jugarà a casa en busca de la seva primera victòria, mentre La Xarxa de Puig-.Reig necessiten guanyar per seguir mirant cap amunt de la classificació. Podeu consultar aquí l'historial de partits entre els dos equips que hi ha registrat des del 2014-15.

En plena onada de fred a Olot, el Lligues Adg.Cat, rebrà la visita del CD Guardiola. La temporada pasa els dos equips van guanyar quan jugàven a casa, el Lligues Adg.cat per 5-4, mentre el Guardiola ho feia per 6-3, resultats força ajustats ja que molts punts es van resoldre al desempat. El primer que "trenqui el gel" es pot enduar el partit. Podeu consultar aquí l'historial de partits entre els dos equips.

El Piritoño CD que juga a casa, a Malgrat de Mar, rebrà la visita del CD Baix Camp de Reus en el duel entre els dos equips que encara segueixen invictes desprès de tres jornades de Lliga.  La temporada pasada el "Piri" va guanyar els dos partits amb solvencia 2-7 i 8-1, però aquesta temporada els de Reus s'han reforçat amb molt de múscul i el resultat pot ser molt diferent. Podeu consultar aquí l'historial de partits entre els dos equips.

El CD Terrassa serà l'equip que descansarà aquesta jornada.
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA - DIVIDISÓ D'HONOR
Jornada 4 - 16 de desembre de 2017
16/12/17 Esplugues CD Esplugues CD vs CD La Xarxa CD La Xarxa
16/12/17 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Guardiola CD Guardiola
16/12/17 Piritoño CD Piritoño CD vs CD Baix Camp CD Baix Camp
Propera jornada:  cap
Classificació i estadístiques:
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario