lunes, 6 de noviembre de 2017

Lliga Catalana 2017-18 Divisió d'Honor
Resultats 1a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte, 4 de novembre a les 17:00 hores ha començat la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya
La competició es juga amb el format tradicional de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
EL CALENDARI: el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com ja es va informar a l'Assemblea, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF-BDO es revisarà de nou per evitar que s'assolapi un open del rànquing Destí Winmau amb opens del rànking WDF/BDO.
ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).
Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
Resultats 1a Jornada:
Partits de tots els colors a la primera jornada: el CD Piritoño va rebre la visita de l'Esplugues CD, un partit que va dominar d'inici a fi i on no va cedir cap joc. Un 9-0 que no fa justicia al bon paper de l'Esplugues en els Campionats de Catalunya de fa unes setmanes. Pel que fa a les jugadores femenines hi van participar una per part del Piritoño i dues per l'Esplugues.
Pel que fa el CD Baix Camp, va ser l'altre equip local en guanyar el seu partit davant del CD Terrassa, el club que s'estrena aquesta temporada a la màxima competició amb un 4-2 a les individuals i algún punt resolt al joc de desempat  feia preveure que les parelles serien més renyides però els locals no van afluixar el braç i van guanyar els tres punts per tancar el partit 7-2 final. El Baix Camp va ser l'únic que va alinear una jugadora femenina a les partides de parelles.
El partit més emocionant de la jornada va ser el que va enfrontar el CD Guardiola i el CD La Xarxa, el derbi Bages-Berguedà. El partit va començar molt igualat i amb domini repartit. Els parcials ho diuen tot 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2 i 3-3 amb el que es van acabar els punts individuals. Al primer punt de parelles l'equip local va tornar a agafar la iniciativa guanyant 2-0 per avançar-se 4-3. La parella següent de la Xarxa va guanyar 1-2, per igular el marcador 4-4. El punt final el van guanyar 0-2 en Josep Massana i Enric Cid de la Xarxa, per resoldre el partit 4-5. Cap dels dos equips va utilitzar jugadores femenies.
Divisió d'Honor
1a Jornada - 4 de novembre
CD Piritoño 9-0 Esplugues CD (veure acta)
CD Baix Camp 7-2 CD Terrassa (veure acta)
180's Jonathan Martín
CD Guardiola 4-5 La Xarxa (veure acta)
180's David Campoy

Classificació:

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.


Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario