miércoles, 1 de noviembre de 2017

Lliga Catalana 2017-18
Divisió d'Honor - 1a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte, 4 de novembre a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2017-2018, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.

La DIvisió d'Honor està formada per set clubs i hi haurà representació dels principals clubs de dards catalans, on aquesta edició s'ha incorporat el CD Tarrassa que s'estrena a la màxima competició.
Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar i el CD Baix Camp de Reus. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.
La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.
Divisió d'Honor
1a Jornada - 4 de novembre
CD Baix Camp - CD Terrassa
CD Guardiola - CD La Xarxa
CD Piritoño - CD Esplugues
Lligues Adg.cat - bye
Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a...
lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.
Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.
Si te ha gustado la noticia compartela en Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario