martes, 22 de noviembre de 2016

Lliga Catalana 2016-17:
Divisió d'Honor - 3a Jornada
Baix Camp de Reus juga a casa

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDesprès de l'éxit de participació del primer Open del Destí Winmau, segueix la Lliga Catalana Divisió d'Honor amb la tercera jornada que es celebrarà dissabte a les 17h en diversos punts de Catalunya.

Aquesta setmana hi ha diversos partits emocionants: l'Esplugues CD rebrà la visita del CD AE La Gota on tots dos equips buscaran la primera victòria de la temporada i sortir de la part baixa de la classificació.
A Reus el CD Baix Camp rebrà la visita del CD Aigüestoses, dos equips que encara no han encaixat cap derrota i per tant es deixaran la pell per mantenir-se invictes, un partit que rememorarà la final dels Campionats de Catalunya 2016.  Per anar a veure dissabte a les 17h l'equip de Reus podeu trobar el local aquí.
La Xarxa rebrà a Puig-Reig la vista del Lligues Adg.cat d'Olot, dos equips amb una sola victòria i que buscaran la segona per arribar a les festes nadalenques el més amunt possible de la classificació. L'any passat el Lligues Adg.cat va guanyar 4-5 a Puig-Reig.
A Palafrugell el CE Vdards, que aquesta temporada s'ha reforçat notablement, rebrà la visita del CD Guardiola de Manresa amb el que tractarà de mantenir-se invictes. Mentre els de Manresa, que aquesta temporada compten amb diverses incorporacions noves buscaran la primera victoria que els allunyarà una mica més de la par baixa de la classificació.
A Malgrat de Mar el Piritoño CD serà visitat pel CD El Barrio Navàs en un duel molt igualat amb els dos equips amb una victòria i una derrota. El guanyador s'agruparà amb els capdavanters de la classificació mentre el perdedor perdrá una mica de pistonada, però encara amb moltes opcions per davant en la llarga temporada de la LLiga Catalana.
Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits, properes jornades, classificació i estadístiques:

Divisió d'Honor
Jornada 3

26/11/16  17h - CD Baix Camp vs CD Aigüestoses   
26/11/16  17h - CD La Xarxa vs Lligues Adg.Cat           
26/11/16  17h - CE Vdards vs CD Guardiola           
26/11/16  17h - Esplugues CD vs CD AE La Gota   
26/11/16  17h - Piritoño CD vs CD El Barrio Navàs

Propera jornada: 3-12-2016 Partits avançats / ajornats
10-12-2016 4a jornada Divisió d'Honor
Classificació i estadístiques:
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario