martes, 8 de noviembre de 2016

Lliga Catalana 2016-17: Divisió d'Honor - 2a Jornada

Segona jonrada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya, i entre ells el CD BAIX CAMP DE REUS.

El CD AE La Gota s'estrenarà a casa contra el CD Baix Camp, recent sots-campió nacional de clubs, un inici una mica complicat per aquest club que tot just s'estrena a la màxima competició. El primer derbi Bages-Beruguedà es jugarà a Navàs on la Xarxa buscarà la seva primera victòria. El Guardiola rebrà la visita del vigent campió de la Lliga Catalana, l'Aigüestoses. El Vdards jugarà el seu primer partit a casa contra el Piritoño, un altre gran partit també es podrà veure a Olot on l'Esplugues anirà a buscar els tres punts del partit.

ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).
Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

PARTITS DE LA SETMANA:
Divisió d'Honor
2a Jornada - 12 de novembre

CD AE La Gota vs CD Baix Camp    
CD El Barrio Navàs vs CD La Xarxa         
CD Guardiola vs CD Aigüestoses         
CE Vdards vs Piritoño CD
Lligues Adg.Cat vs Esplugues CD
Partits ajornats: 05-11-2016 Jornada 1 - CD Baix Camp - Lligues Adg.cat (pendent de fixar data de celebració).
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altresdades entrar aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario