jueves, 10 de noviembre de 2016

INSCRIPCIÓ Lliga Catalana 2016-17 Div. Tarragona

La Federació Catalana de Dards obre el període d'inscripció de la LLIGA CATALANA 2016-17 Divisió de Tarragona, una competició destinada als clubs de la zona del Camp de Tarragona.

Informació per a penjar al taulell d'anuncis del vostre local: Fitxer en format pdf

LLIGA CATALANA
DIVISIÓ TARRAGONA

INSCRIPCIÓ: Oberta fins el diumenge 25 de novembre de 2016.
Els equips que no estiguin constituïts com a club de dards, hauran de legalitzar-se com a tal (veure guia pràctica i documentació per donar d'alta un club a http://www.dardscatalunya.cat/altes-clubs/) o realitzar la inscripció a través d'un club ja federat i amb els drets en vigor, per participar d'un club del Camp de Tarragona (us informarem des de la FCD). 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: versió excel: Formulari.xls  que s'ha de complimentar segons s'indica en el mateix i enviar a fcd@dardscatalunya.cat. 

INICI LLIGA CATALANA:   desembre de 2016
Els Clubs/equips que no hagin fet efectives les taxes corresponents el 30 c'octubre NO podran iniciar la competició.

TAXES COMPETICIONS 2016-17:
Quota/Inscripció anual de Club: 40,00 Euros.
Inscripció temporada per Equip: 40,00 Euros.
(un Club podrà inscriure tants equips com formi, abonant una única quota de club i tantes inscripcions de temporada com equips formi).

LLICÈNCIES ESPORTISTES FCD TEMPORADA 2016-17

Es podran donar d'alta esportistes fins al mateix dia de la última jornada de la primera volta de la Lliga Catalana llur data quedi fixada al calendari oficial.
Les taxes de les llicències les trobareu a l'apartat Espai Federat / Llicència Esportista del menú superior o aquí: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

FORMAT DE JOC:
L'establert en els Estatuts de la FCD (es juga a 9 punts -tots jugats-: sis en partides individuals i tres de parelles, cada punt es juga a un set al millor de 3 jocs al 501DO). La lliga consta de dues voltes: anada i tornada. El Reglament General de Competició el trobareu a ww.dardscatalunya.cat/reglament/
En cas de ser menys de 8 clubs, hi hauria dues voltes en format Roun Robbin (a 25 punts -tots jugats-).

PREMIS:

Divisió de Tarragona: en funció de la participació es determinaran els premis. En l'edició anterior es va becar als equips participants segons la posició final de la classificació.

MÉS INFORMACIÓ I DUBTES:
En cas de dubtes o necessitar més informació, podeu contactar amb la federació via e-mail a fcd@dardscatalunya.cat o bé omplint el formulari de contacte http://www.dardscatalunya.cat/contacte/ on sereu atesos el més aviat possible.
També podeu contactar amb en Tito Salvadó i Gabriel Olivé (aquí).

No hay comentarios :

Publicar un comentario