miércoles, 20 de abril de 2016

Divisió Tarragona: 6a Jornada

Dissabte, 23 d'abril de 2016 a les 17:00 hores arriba la 6a Jornada de  la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona.
El vigent campió el CD Dardeo Jones revalidarà títol de Lliga, amb una plantilla totalment renovada ha sapigut mantenir-se ferm candidat en tots els partits, només cedint davant del Cossetans CD en el darrer partit disputat.
La lluita per al segon lloc i evitar ser cuers encara segueix ben viva, mentre el Cossetans i la Unió tenen dues victòries el CD Ciutat de Reus en suma una i per tant el darrer partit decidirà les possicions definitives.
A partir del 14 de juliol el format serà Round Robin, tots contra tots i les actes us les farem arribar el més aviat possible.



LLIGA CATALANA - DIVISIÓ DE TARRAGONA
6a Jornada - 23 d'abril

Cossetans CD de Tarragona vs CD Ciutat de Reus
CD Dardeo Jones vs CD Unió de Torrdembarra

Classificació:
POS Jor. G P SETS G SETS P +- PTS
1 CD Dardeo Jones 5 4    1   31 14 17    13
2 Cossetans CD de Tarragona 5 2 3 23 22 1 9
3 CD Unió de Torrdembarra 4 2 2 13 23 -10 8
4 CD Ciutat de Reus 4 1 3 14 22 -8 6


El calendari amb totes les jornades i altres competicions el trobareu veure aquí.
Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario