jueves, 21 de enero de 2016

Divisió Tarragona: 1a Jornada

Dissabte, 23 de Gener de 2016 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana DIVISIÓ DE TARRAGONA, la competició regular on participen els Clubs de Dards del Camp de Tarragona. Per aquesta temporada 2015-16 la FCD ha doblat el nombre de clubs participants i per tant el nombre de fitxes també s'ha incrementat.

El vigent campió de la DIvisió de Tarragona, el CD Dardeo Jones repeteix temporada amb una renovada plantilla d'esportistes. També hi participarà el Cossetans CD de Tarragona, que compartirà terreny de joc amb el CD Unió de Torrdembarra. I per altra banda també participarà el CD Ciutat de Reus, el conegut club del Goya que retorna a la divisió del Camp de Tarragona amb una plantilla carregada de grans esportsites que sempre han militat al club degà de Reus.

La competició es jugará els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. Un cop finalitzades les dues voltes, es jugaran dues voltes més en format World Cup, un round robin de 25 punts on tots els esportistes juguen contra tots.

Un any més agrairem que compartiu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Divisió d'Honor
1a Jornada - 23 de gener
CD Ciutat de Reus - CD Dardeo Jones
Cossetans CD - CD La Unió

El calendari definitiu i final el publicarem en breu.

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari publicat és provisional i la llista d'esportistes per equip s'actualitzarà en breu. Coneixer més sobre el funcionament de les estadístiques, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario