miércoles, 2 de diciembre de 2015

Road to Winmau World Masters 2016

Des de la Federació Catalana de Dards estem acabant de preparar el rànquing més important de la temporada, el DESTÍ WINMAU 2016, que aquest any arriba a la 5a edició.
 

Què és el Destí Winmau?

Seguir llegint...


És una competició organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) on es classifiquen esportistes per a participar al Masters Mundial de dards, el Winmau World Masters Darts Championship.

Com hi pots participar:
En aquesta competició poden partiricpar tots els esportistes amb fitxa de la FCD de la temporada en curs en vigor, bé sigui Fitxa Federada mitjançant un Club de Dards federat, amb els drets en vigor, o bé Fitxa Independent.
La informació per renovar o per a realitzar l'alta de Fitxa Esportiva FCD la trobareu a l'Espai Federat, llicència esportiva d'aquesta web o a l'enllaç: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

En què consisteix:
El format de competició és de tipus Rànquing, on en una série de competicions obertes els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.

On es juga:
Es celebraran diversos puntuables que es jugaran a les diferents seus dels clubs de dards federats de Catalunya, entenent per a tals efectes, els clubs amb els drets federatius en vigor.

Quan es celebra:
El calendari d'aquesta competiicó va definit d'acord amb el calendari de la Lliga Catalana i el de la WDF/BDO Western Europe.
NOTA IMPORTANT: Tot el calendari està subjecte a modificacions, si s'escau, per tal d'evitar que els open del rànquing Destí Winmau s'assolapin amb puntuables internacionals. Quedarà definitiu quan s'oficialitzi TOT el calendari de la WDF i BDO. Informarem de les modificacions un cop es vagin definint les dates internacionals.

Calendari Destí Winmau 2016
1er. 19-12-2015 C.D. La Xarxa a Puig - Reig
2on 23-01-2016 C.D. Olot a Olot
3er. 27-02-2016 C.D. Guardiola a Manresa
4rt. 19-03-2016 s'anunciarà en breu
5è. 16-04-2016 s'anunciarà en breu
6è. 07-05-2016 s'anunciarà en breu
28-05-2016 s'anunciarà en breu
8è. 20-06-2016 Palafrugell CD, Palafrugell

Inici de la Competició:
Un cop es tanqui la inscripció a la Lliga i hi hagi el calendari confeccionat es definirà el calendari d'aquesta competició, que s'anunciarà a la web de la Federació Catalana de Dards: www.dardscatalunya.cat

Premis: 
Els tres primers homes classificats i la millor dona guanyen un accèssit directe per a participar al Winmau Worls Masters 2016, el Masters Mundial de dards.

També hi ha premis per participació als rànkings on els esportistes que participen a tots els puntuables menys un, obtenen una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts 2016, de l'any en curs.

No hay comentarios :

Publicar un comentario