miércoles, 9 de diciembre de 2015

Lliga Catalana 2015-16:
Divisió d'Honor - 2a Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorDissabte, 12 de desembre a les 17:00 hores la cita serà amb la 2a jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya.

La competició es juga amb el format tradicional de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.

El calendari: s'ha modificat la data de la jornada 4 i 8. Consultar el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com ja es va informar a la Assemblea, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF hem modificat les dates on s'assolapava els open del rànquing Destí Winmau amb opens del rànking WDF/BDO.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

Partits de la jornada:


Divisió d'Honor
2a Jornada - 12 de desembre
CD Baix Camp vs CD Guardiola
CD El Barrio Navàs vs CD Aigüestoses
CD La Xarxa vs Palafrugell CD
CE Vdards vs Lligues Adg.Cat
Esplugues CD vs Piritoño CD.

Partits ajornats: 13/12/2015 Jornada 1 - CE Vdards vs CD Aigüestoses
(per acord dels dos equips, i vist-i-plau de la FCD, s'intercanvien l'ordre de l'anada i la tornada) .

La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari i la llista d'esportistes ja ha estat  actualitzat, tal com es va informar per e-mail als presidents dels clubs.

Saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats... aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario