martes, 21 de abril de 2015

Brillant cap de setmana per als dards catalans

Excel·lents resultats per als esportistes catalans.
Aquest cap de setmana, coincidint amb la 13a Jornada de la Lliga Catalana de la FCD, també s'ha celebrat el 1º Campeonato de dardos punta de acero de Alcalá de Henares 2015 i la 3ª Copa de Campeones Bullshooter a Salou, competicions on esportistes de la Federació Catalana de Dards han obtingut grans resultats.
A Alcalà de Henares s'ha celebrat la primera edició d'un nou campionat de dards punta d'acer que ha repartit importants beques. A l'esdeveniment s'han convocat competicions en la modalitat individual masculina i en parelles, amb asistència d'esportistes del màxim nivel de tota la Península Ibèrica.
La expedició catalana participant ha estat nombrosa i s'hi han donat cita jugadors dels principals clubs de dards catalans de la Divisió d'Honor de la Lliga Catalana 2014-15. Per exemple han participat en Josep Arimany "Masnou", José Sousa i Oscar Vera del C.D. Olot, en Daniel Zapata, Antonio Muñoz Pinto, Javi Cruz i José Durán de C.D. Aigüestoses, l'actual campió de Catalunya, en Carles Arola del Piritoño C.D., en Ignasi Basulles del C.D. La Xarxa, en Raúl Invernón esportista independent de la FCD.
Dels esportistes federats que han participat a la competició destacar la gran actuació d'en Daniel Zapata (Club Dards Aigüestoses) que ha estat el millor català després que en la competició individual ha quedat subcampió i en la modalitat de parelles s'ha proclamat campió amb en José Sousa (CD Olot).
En el Campionat Individual a les semifinals en Daniel Zapata va guanyar a en Carlos Rodríguez, campió de Catalunya per última vegada el 2006, i només a la final es va veure superat per en Cristo Reyes, que hi va arribar després de guanyar a semifinals a José Sousa. En Cristo Reyes és un esportista professional de Canarias que està passant pel seu millor moment de forma i que fa pocs dies va registrar una partida perfecta en competició oficial.
Revisem els resultats de la fase final de la competició individual:
Semifinal - 5 Ronda
Cristo Reyes 6-3 José Sousa
Daniel Zapata 6-x Carlos Rodríguez
Final
Cristo Reyes 6-2 Daniel Zapata

Classificació:
1er Cristo Reyes
2on Daniel Zapata (CD Aigüestoses)
3er José Sousa (CD Olot)
3er Carlos Rodríguez
Pel que fa al Campionat de Parelles els guanyadors van ser la parella formada pels esportistes catalans en Daniel Zapata i en José Sousa que a la final van guanyar a la parella formada pel català Carlos Rodríguez i el balear en Antonio Alcinas.

Classificació:
1er Daniel Zapata i José Sousa
2on Carlos Rodríguez i Antonio Alcinas.
Amb aquest resultat en Daniel Zapata culminava una magnífica participació convertint-se en el millor esportista del campionat, mentre en José Sousa ha estat l'altre gran protagonista després del tercer lloc individual i la victòria en les parelles. Destacar també els molt bons resultats d'en Carlos Rodríguez amb un tercer lloc individual i el subcampionat en parelles.
Aquest cap de setmana, també ha coincidit una altre competició de dards que s'ha celebrat a Salou, la 3a Copa de Campeones Bullshooter Darts F. de dards punta de plàstic i on també han participat esportistes catalans.
Dels més de vint esportistes masculins i femenins federats que hi han pres part hi hagut representació dels clubs que participen a la Divisió d'Honor FCD 2014-2015 com el CD Goya i del CD Aigüestoses, i de la Divisió de Tarragona esportistes del CD Dardeo Jones i Cossetans CD. Del gruix d'esportistes federats participants destacar la victòria de l'equip femení format, entre d'altres, per l'actual campiona de Catalunya. Iolanda Riba i la seva companya de club la Carlota Pérez (CD Goya). Amb aquesta victòria les noies s'han classificat per anar a jugar el Campionat d'Europa que es celebra a Porec (Croàcia).
A nivell individual Iolanda Riba va quedar en una excel·lent tercera posició i a nivell d 'equips en Gabriel Estirado i Gabriel Olivé, ambdós del CD Goya, van quedar en un extraordinari cinquè lloc.
Un brillant cap de setmana per als esportistes catalans.
Webgrafia: diverses fonts.

No hay comentarios :

Publicar un comentario