jueves, 22 de enero de 2015

Lliga Catalana: Divisió Tarragona 2014-15


La Federació Catalana de Dards recupera a la temporada del 25è Aniversari la Divisió de Tarragona, una competició que l'any passat va patir un impàs. 
Aquesta nova edició compta amb la participació dels equips de dos clubs amb esportistes de solvència de la província de Tarragona i amb llarga experiència jugant en diana convencional.

Per un cantó el Cossetans Club de Dards de Tarragona, el club degà al Camp de Tarragona que ha participat des de 2008 en diverses competicions de la Federació, tant en les Lligues com en els Campionats de Clubs i d'Equips; i per l'altre banda un club de nova creació, el Club de Dards Dardeo Jones de Cambrils que compte amb local propi destinat única i exclusivament per a la pràctica dels dards.
Al comptar amb dos equips, aquests Clubs jugaran dues voltes en format Lliga Catalana, com dicten els estatuts de la Federació, i que és el mateix format de joc que la Divisió d'Honor. Un cop finalitzada aquesta competició es durà a terme una lliga en format Round Robin, emulant la modalitat de joc utilitzada per la Federació Mundial en la World Cup i Europe Cup, com també utilitzat per la Federació en els Campionats Nacionals de clubs i equips.
La Divisió de Tarragona comptarà amb el sistema de premis i beques en vigor a la Divisió D'Honor. La competició es jugarà els dissabtes a les 17 hores, com totes les competicions regulars oficials.
1a Jornada 24-01-2014 
CD Dardeo Jones vs Cossetans CD

No hay comentarios :

Publicar un comentario