lunes, 14 de julio de 2014

Destí Winmau 2014: Resultats 6è puntuable


Aquest dissabte s'ha celebrat a Esplugues de Llobregat, a la seu social de l'Esplugues Club de Dards l'últim puntuable del rànquing Destí Winmau 2014, on s'han decidit gairebé totes les places per a participar al Winmau World Masters 2014, el Masters Mundial 2014 que es celebra a la localitat de Hull.

En l'apartat femení Judit Sumell (CD Ripoll) va perdre 0-4 davant Hilari Pons, mentre que el sorteig va emparellar a la primera ronda a Pepi del Pozo (Esplugues CD) que va perdre 4-1 davant Loli Cascales (Acció Senegal CD), amb aquest resultat Pepi cedia avantatge a Loli a la classificació general que retallava, a només un punt, la diferència amb Judit. A la segona ronda Loli es creuà amb Raúl Invernon, un partit que va perdre 4-0 i que d'haver-lo guanyat hagués empatat a punts amb na Judit. Així doncs amb aquest resultat Judit Sumell s'ha adjudicat la participació al Winmau World Masters 2014.

En l'apartat masculí l'absència d'en Juan Robles (Palafrugell CD), que tenia matemàticament assegurat quedar entre els tres primers, donava opcions a Carles Arola (CD Piritoño) a poder-lo avançar a la classificació final i quedar primer de Rànquing, mentre en Hilari Pons i Raúl Invernon, ambdós esportistes del CD La Xarxa, eren els esportistes amb més opcions per ocupar la tercera plaça a la classificació final.

L'emoció va anar creixent ronda a ronda:



A la primera ronda ja van començar les primeres sorpreses i en Josep Arimany (ADG.cat) perdia 4-2 davant en Gabriel Estirado (CD Esplugues) i en Ángel Rodríguez (CD Ripoll) perdia per 4-0 davant d'en Fernando Gavilán (CD Piritoño), per la seva part en Raúl Invernon i Hilari Pons guanyaven els seus primers partits amb solvència i sense perdre cap joc. Per la seva banda en Carles Arola ja sumava els punts suficients per quedar entre els tres primers.

A la segona ronda en Raúl Ivernon, Carles Arola, Ignasi Basulles (CD La Xarxa) i l'Hilari Pons guanyaven per 4-0 sobre Loli Cascales, Gabriel Estirado, Tony Gragera i Fernando Gavilán, uns resultats que en alguns partits no van reflexa el gran nivell exhibit dels derrotats.

A Semifinals en Raúl Invernon es creuava amb en Carles que el va superar 4-2 i en Hilari Pons guanyaven al desempat 4-3 amb l'Ignasi Basullas. L'emoció anava a més, doncs els dos màxims candidats a ocupar la tercera plaça s’enfrontaven a la final del sisè Open.

Les dues primeres partides de la final van ser favorables a l'Hilari, però en Raúl va reaccionar i va assolir clavar els dards a doble primer en les dues partides següents, igualant el marcador 2-2. Al següent joc els nervis entre ambdós esportistes era patent i el pols era cada cop més difícil de controlar, tot i així en Hilari es va tornar avançar al marcador 3-2 i en Raúl va tornar a empatar 3-3, quedant tot en joc al darrer joc.

Els dos esportistes van anar igualats al marcador i finalment després d'una ronda d'error al tancament d'Hilari, en Raúl va assolir el doble que li donava la victòria final i amb aquest resultat empatar a punts i partits guanyats a la classificació final.

Així doncs, al finalitzar el darrer puntuable Destí Winmau en Carles Arola i Juan Robles s'han classificat, i en Raúl Invernon i en Hilari Pons han empatat a punts i victòries.

Resultats ronda a ronda i partit a partit:

1a Ronda - Last 16
Raúl Invernon 4-0 Josep Maria Salvadó
Pepi del Pozo 1-4 Loli Cascales
Gabriel Estirado 4-2 Josep Arimany
Carles Arola 4-2 Gabriel Olivé
Tony Gragera 4-3 Antonio Chavez
Domingo Lopez 0-4 Ignasi Basullas
Fernando Gavilán 4-0 Ángel Rodriguez
Judit Sumell 0-4 Hilari Pons

Quarts de final - Last 8
Raúl Invernon 4-0 Loli Cascales
Gabriel Estirado 0-4 Carles Arola
Tony Gragera 0-4 Ignasi Basullas
Fernando Gavilán 0-4 Hilari Pons

Semifinal - Last 4
Raúl Invernon 4-2 Carles Arola
Ignasi Basullas 4-3 Hilari Pons

Final
Raúl Invernon 4-3 Hilari Pons

No hay comentarios :

Publicar un comentario