lunes, 14 de julio de 2014

CATALUNYA CUP d'Equips 2014: Lligues ADG


Aquest diumenge 13 de juliol s’ha celebrat a Esplugues de Llobregat, la 6a. CATALUNYA CUP d’Equips, la competició mixta oberta a tots els esportistes, a on en tots els partits ha d’haver com a mínim una jugadora alineada.

En aquesta edició han participat un total de set equips formats amb esportistes arribats de gran part del territori català i pertanyents als principals Clubs de Dards. Un dels equips participants han estat la Selecció Catalana de Dards, que ha dut a terme el seu primer torneig d’aquesta temporada. L’equip de la Selecció Catalana de Dards està formada per en Juan Robles (Palafrugell CD), Carles Arola (CD Piritoño), Ángel Rodríguez (CD Ripoll), Fernando Gavilán (CD Piritoño) i Judit Sumell (CD Ripoll), que han estat escollits pel seleccionador Toni Gragera. Els quatre esportistes masculins representaran a Catalunya a la Europe Cup 2014 que es celebra el proper setembre a Rumania.

Els set equips participants, formats principalment per esportistes federats, s’han repartit en dos grups, un amb quatre equips i l’altre amb tres equips, on després de jugar en format lligueta i Round Robbin, els dos primers equips classificats en cada grup han passat a semifinals.

La competició s’ha iniciat a les 11 hores i les partides s’han jugat en les cinc línies de tir que s’han disposat per a la competició. Al grup A han quedat enquadrats: el Puig-Reig, Selecció Catalana, Lligues ADG i Palafrugell; i al grup B La Xarxa, Mixtes Dards i l’Esplugues.

Resultats de la competició:


Resultats Grup A
Selecció Catalana 13-8 Puig-Reig
Palafrugell 8-13 Lligues ADG
Lligues ADG 13-10 Selecció Catalana
Palafrugell 13-9 Puig-Reig
Puig-Reig 1-13 Lligues ADG
Selecció Catalana 11-13 Palafrugell

Classificació Grup A:
1er Lligues ADG 3 guanyats, dif. 20
2on Palafrugell 2 guanyats, dif. 1
3er Selecció Catalana 1 guanyat, dif. 0
4rt Puig-Reig 0 guanyats, dif. -21

Després de les dues primeres rondes l’equip Lligues ADG format per esportistes de Reus, Tarragona, Salou, Torredembarra i Olot ha assolit classificar-se matemàticament amb dues victòries. I a la darrera partida el Palafrugell ha vençut per un ajustat 11-13 a la Selecció Catalana, essent així el segon classificat del grup A. Destacar l’actuació dels esportistes de la Selecció Catalana que en la seva primera aparició conjunta han obtingut bons resultats.

Resultats Grup B
Mixtes Dards 3-13 La Xarxa
Esplugues - bye
Esplugues 11-13 Mixtes Dards
La Xarxa - bye
La Xarxa 13-8 Esplugues
Mixtes Dards – bye

Classificació Grup B:
1er La Xarxa 2 guanyats, dif. 15
2on Mixtes dards 1 guanyat, dif. -8
3er Esplugues 0 guanyats, dif. -7

Al Grup B l’equip de La Xarxa ha guanyat els dos partits en solvència, mentre que l’equip Mixtes Dards ha guanyat 11-13 en el seu enfrontament contra l’Esplugues que li ha suposat assegurar-se un lloc a les semifinals.

Semifinal:
Lligues ADG 13-4 Mixtes Dards
La Xarxa 13-12 Palafrugell

La primera semifinal ha creuat al Lligues ADG amb el Mixtes Dards, format amb esportistes de Figueres, un partit que ha estat clarament dominat pel Lligues ADG que amb un 13-4 han certificat passar a la final.

Per l’altre cantó l’equip de La Xarxa, format per esportistes de Puig-Reig, s’ha creuat amb el Palafrugell, format per esportistes de la localitat del Baix Empordà. El partit ha estat força igualat on La Xarxa ha anat per davant al marcador amb un parcial de 4-0 inicial, però el Palafrugell ha empatat 5-5, a partir d’aquí el Palafrugell ha agafat la iniciativa al marcador, però La Xarxa ha tornat a empatar 9-9 i ha recuperat l’avantatge al marcador, però el Palafrugell ha empatat 12-12. La partida decisiva ha enfrontat a les dues jugadores femenines i ha sigut la jugadora de La Xarxa qui ha guanyat el darrer punt per l’equip del Berguedà.

Final:
Lligues ADG 13-2 La Xarxa

La final ha enfrontat a La Xarxa i el l’equip Lligues ADG. El partit s'ha iniciat sobre les 19h de la tarda i ha estat un clar domini del Lligues ADG que amb un resultat final de 13-2 ha guanyat la 6a. Catalunya Cup 2014. L'equip guanyador ha estat format per en José Sousa, Daniel Carrasco, Francesc Ballesta, Dani Zapata, Josep Arimany i Carlota Pérez.
CATALUNYA CUP d'Equips 2014: Lligues ADG

No hay comentarios :

Publicar un comentario