jueves, 19 de junio de 2014

Lliga Catalana 2013-14: resultats 9a setmana

Els resultats de la novena jornada de la Lliga Catalana de Dards, la Divisió d'Honor 2013-2014 que arriben una mica tard, malgrat ja estan actualitzats a la web de gestió de la lliga (lligadards.leaguerepublic.com), les estadístiques individuals hi hagut un error des de la plataforma que manté el programa que es resoldrà properament.

El liderat el comparteixen el Piritoño CD i el CD Palafrugell després de guanyar al CD La Xarxa per 3-6 i a l'ADG.cat per 6-3 respectivament. Amb aquests resultat La Xarxa suma una derrota més que els dos equips que lideren la classificació i baixa una posició a la classificació. Els tres equips segueixen la lluita pel primer lloc que aquest any serà molt treballat per al que l'assoleixi.

Per la seva part l'Esplugues va vèncer sobre l'Acció Senegal per la mínima de 5-4 i es situa quart a la classificació i liderant el segon grup dels clubs on la diferència és mínima. El CD Guardiola també va guanyar el seu derbi davant el CD Ripoll per 3-6 i ara empata amb victòries amb el mateix Ripoll, quedant ambdós equips a un partit per empatar amb l'Esplugues.

L'Adg.cat va caure derrotat pel Palafrugell i malgrat superar per un partit a l'Acció Senegal el tram final de la competició promet ser intensament frenètic per evitar la cua de la classificació.

Resultats de la setmana:
9a Jornada - 16 juny 2014
CD La Xarxa 3-6 Piritoño CD
CD Ripoll 3-6 CD Guardiola
Palafrugell CD 6-3 ADG.cat
Esplugues CD 5-4 Acció Senegal

No hay comentarios :

Publicar un comentario