sábado, 11 de enero de 2014

Lakeside 2014: resultats dia 7

Avui dissabte hi ha la Final Femenina del 2014 BDO Lakeside World Professional Darts Championship, però anem primer a revisar els resultats d'ahir.

Tamara Schuur 0-2 Lisa Ashton
El primer partit del vespre el van jugar les noies on Tamara Schuur, va caure eliminada i Holanda es queda sense representació femenina per a la semifinal. Lisa va protagonitzar un bon partit i els nervis van jugar una mala pasada a Tamara que va veure truncat el seu somni en aquesta competició.

El següent partit va ser espectacular. Van jugar Jan Dekker (Netherlands) 5-2 Martin Adams (England).
El jove holandès, que segueix en direcció ascendent a la competició va guanyar al veterà de la competició i capità de la selecció anglesa, en Martin Adam, que arribava a Lakeside amb una invitació, després d'una temporada irregular. En Martin ha executat un gran torneig i malgrat no arribar a semifinals, ha mostrar un gran nivell i un inici de recuperació del seu gran nivell. La armada holandesa, per la seva part, manté amb en Jan Dekker un component important amb opcions al títol mundial.

Del quadre femení podrem veure el partit entre Fallon Sherrock (England) 1-2 Anastasia Dobromyslova (Russia) on la defensora del títol mundial va lluitar de valent per guanyar a Fallon Sherrock. Anastasia va començar cedint el primer set però va reaccionar a temps amb el segon set que es va resoldre al seu favor per 2-3 i el tercer i definitiu set la rusa va guanyar 0-3 aprofitant els errors de l'anglesa.

El darrer partit de la vesprada va ser entre James Wilson 2-5 Alan Norris.
James, cap de sèrie número 2 va caure derrotat davant un pletòric Alan Norris que va mostrar un millor nivell que en el passat Catalonia Open Darts. El partit va ser d'alt nivell on ambos esportistes van registrar un average1 de 33,02 en James i 32.49 l'Alan. Malgrat el resultat, el partit va estar molt ajustat i les grans tirades eren contestades amb més grans llançaments.

Resutlats:

Tamara Schuur (Netherlands) 0-2 Lisa Ashton (England)
Jan Dekker (Netherlands) 5-2 Martin Adams (England)
Fallon Sherrock (England) 1-2 Anastasia Dobromyslova (Russia)
James Wilson (England) 2-5 Alan Norris (England)

No hay comentarios :

Publicar un comentario