lunes, 7 de octubre de 2013

Jugues a pèl?


Recordar que comença a fornejar-se la Lliga de Tarragona 2013-2014, la competició regular de dards punta d'acer del Camp de Tarragona. En la edició anterior hi van haver coses que es poden millorar, com cada temporada, i és per això, que el proper dia 11 d'octubre us convoquem al Bar Goya per iniciar la organització de la Lliga de Dards punta d'acer i farem/fareu propostes per a millorar la competició, com per exemple adaptar el reglament a les diferències de l'edició anterior, comentar el calendari i diferents aspectes que creieu oportú per a millorar la nostra competició.

Aviseu als vostres amics, companys i persones interessades en jugar a pèl, i que potser no entren en aquesta pàgina web.

REUNIÓ LLIGA 13-14
Dia: divendres 11 d'octubre a les 20h (fins les 22h)
Lloc: Bar Goya (C/Argentera, 10 de Reus) 

Per agilitzar la reunió us detallem a continuació informació per a que feu les vostres anotacions per a les aportacions i millores.


Alguns trets principals de la LLiga:
Es juga dos dissabtes jornada de lliga i un dissabte Open, i així successivament fins a finalitzar la lliga; en cas que hi hagi més de 10 equips s'estudiarà fer dos grups per proximitat i localització, que per a la temporada vinent servirà per a fer categories, si s'escau. El format és de 6 partits individuals al millor de 3 jocs al 501DO, i 3 partits de parelles al millor de 3 jocs al 601DO (per exemple, en l'edició anterior alguns esportistes van comentar de jugar al 501DO també per parelles i és un dels punts a comentar a la reunió).

Els equips han d'estar formats per un mínim de 6 esportistes i un màxim de 10; els partits s'avançaran abans d'ajornar-los o posposar-los, en aquest segon supòsit hi ha 15 dies per celebrar el partit, entenent que s'ha de jugar, que és l'objectiu de la Lliga (per exemple, aquí també s'ha comentat en d'ampliar el termini de dies per a celebrar un partit ajornat).

El preu de la Lliga va ser de 30,00 Euros per esportista i no hi ha inscripció per equips, es farà un Open per local, on només hi poden participar els esportistes de la Lliga. Per accedir als premis dels rànquings s'haurà de participar a un percentatge d'Opens i que encara està per determinar.

La base del reglament de la Lliga de Tarragona la podeu trobar aquí, i és ara quan heu de revisar-lo per a proposar les modificacions per a la Lliga 2013-14. Aquest reglament sempre s'ha fet amb la idea de fomentar la participació i la pràctica de l'esport.

Com a nota important dels Opens, tots els participants hauran d'anotar partides, us deixem el reglament de l'anotador, per a que aneu practicant.

La Pre-Inscripció dels equips:
 la podeu fer a la mateixa reunió, per tal de fer una previsió d'equips i calendari el més aviat possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario