miércoles, 10 de julio de 2013

Dutch Darts Open 2014: nou emplaçament


La propera edició del Dutch Darts Open 2014 ja arribarà a la 36a i després de molts anys de visitar Eindhoven-Veldhoven la Federació Holandesa de dards ha presentat una nova ubicació on es celebrarà aquesta competició del 30 de gener al 2 de febrer de 2014.

El nou espai és el complex hoteler De Bonte Wever d'Assen, un centre d'oci i esport situat al nord d'Holanda. Segons la organització ens informen que té una localització perfecte, amb un hotel de 4 estrelles, un gran sala per esdeveniments i compte amb una zona de restaurants i bars que donarà servei al gruix de públic i participant. 

Cal recordar que en aquest Open es superen els 1000 participants i on sempre hi ha participat una petita delegació d'esportistes catalans. Aquesta competició té la màxima categoria donada per la World Dards Federation, i és un Major. En aquesta competició hi haurà un cop més places per al Winmau World Masters 2014 i per als Play-off per al Mundial de Dards 2015.

Allotjaments recomanats: 
www.debontewever.nl/dutchopendarts 
www.hoteldejonge.nl 
www.hotelassen.nl



Un any més la Federació Holandesa de Dards publica tota la informació sobre aquesta competició a dutchopendarts.nl i per aquest esdeveniment ha concertat preus especials. 

En edicions anteriors s'ha coordinat, de forma voluntària, l'expedició catalana des de la Federació Catalana de Dards, per tal de fer les reserves d'allotjament i vol.

Per la localització del nou emplaçament potser una bona opció volar a Amsterdam (Aeroport Shiphol) des de Barcelona/Girona/Reus i allà hi han trens per anar a Assen en dues hores i escaig. 

No hay comentarios :

Publicar un comentario