miércoles, 3 de julio de 2013

Darts Database: Catalonia

Ja fa uns anys que Catalunya està present al portal Darts Database, el web amb la major base de dades dardera i un referent de consulta pels esportistes, aficionats i pels mateixos professionals de l'esport i comunicació (veure aquí la entrada).

El que sí és novetat i noticia és la recentment actualització d'informació gràcies a una nova col·laboració amb Darderosdetarragona.com, el blog de dards del Camp de Tarragona que des de fa uns anys dona cobertura a més esdeveniments i competicions a nivell nacional, estatal i internacional. Aquesta col·laboració tindrà diferents fases que properament ja anirem anunciant.


Dins del primer grup de novetats actualitzades podeu trobar els enllaços al portal de la Federació i al nostre blog, Darderosdetarragona com a referència informativa. També hi ha un apartat exclusiu per al Catalonioa Open Darts (veure aquí) on hi ha el hall of fame i rècords d'aquesta competició.

A nivell d'esportistes s'ha fet el treball de localitzar els perfils a més activitat recent on hi figuren esportistes com Doro Bermúdez, Juan Robles Sergio Espacia, Daniel Zapata, Antonio Muñoz, Sergio Garrido, Martín Martí, Laura Damont i Gabriel Olivé... entre d'alters.

Trobeu a continuació el llistat d'esportistes i els seus enllaços al seu profile que val la pena de visitar: 
TOP 20 PLAYERS
DDB RankingPlayer
1106Doro Bermudez
1649Juan Robles
1650Sergio Esparcia
1678Daniel Zapata
2293Antonio Munoz Ramos
2294Sergio Garrido
2295Martin Marti
2297Josep Reina
2374Javier Pla
2379Pere Grau
2549Laura Damont
2701Sergio Ibanez
2702Tony Gragera
Xavier Cruz
Josep Santoja Exposito
Ramon Paz
Federico Pozo
Gabriel Olive
Jose Escudero
Avelino Almazan Gonzalez


No hay comentarios :

Publicar un comentario