lunes, 18 de febrero de 2013

Lliga de Dards de Tarragona: resultats 7a. jornada


L'anunci de la data y hora del clàssic Madrid-Barça de futbol, que serà el proper 2 de març a les 16h, ens obliga a post-posar la jornada de l'Open programada per aquell dia a la seu de l'equip Tiffany's.  L'Open es celebrarà el dia 23 de març i el dissabte 2 de març quedarà lliure.

Sorts diferents als partits d'aquest cap de setmana on Tiffany's manté la imbatibilitat a costa del Ciutat de Reus que perd el primer partit. "Los reyes del Orient" es mantenen ferms a la quarta plaça al guanyar al CD Goya i els altres partits van ser suspesos per passa de grip que ha deixat sense efectius la majoria dels equips.

Resultats de la 7a. jornada de dissabte 16 de febrer:

7a Jornada 16-02-2013
C.D. Ciutat de Reus 2-7 Tiffany's
Highland Cossetans CD - La Parellada Team
La Unió - Los Tutis del Goya
Los Reyes del Orient 7-2 CD Goya
Vila de El Vendrell 9-0 descans 12-13

El proper Open és celebrarà a:
4. Tiffany's, de Sant Pere i Sant Pau, Dissabte 23 de març de 2012


Ens podeu enviar les fotos via per il·lustrar aquests articles a l'adreça electrònica de darderosdetarragona@hotmail.com o via Facebook/DarderosdeTgn (fent clic accediu al nostre perfil).


Fent clic sobre del logotip de la capçalera de la noticia "Lliga de Dards de Tarragona" o fent clic sobre "Classificació Acer", situat al menú horitzontal superior (sota la capçalera de la web), podreu accedir a veure totes les estadístiques, partits posposats, calendari, estadístiques d'equip i individuals...

No hay comentarios :

Publicar un comentario