jueves, 24 de enero de 2013

On anem a jugar a dards?

La Lliga de Dards Tarragona 2012-2013, de la zona territorial de Tarragona, compte actualment amb set equips que aquest cap de setmana arribaran ja a la sisena jornada de la competició regular.

Al Camp de Tarragona es juga a dards punta d'acer, també anomenat jugar a pèl o dards en diana convencional. Com que no hi ha molts llocs on poder practicar aquest esport hem creat aquest mapa de localització, així els que vulguin veure alguna de les partides del dissabte, trobin la localització dels espais on es juga a dards.


Veure Dards a Tarragona més gran

Si no teniu equip i voleu afegir el vostre local...
... podeu enviar-nos un correu a darderosdetarragona@hotmail.com i mirarem de fer una trobada amb tots per trobar-te equip i per afegir l'enllaç del vostre local.

Si esteu interessats en jugar a dards punta d'acer, tingueu o no equip, o bé esteu pensant en formar el vostre equip/club per participar a una competició regular de les comarques tarragonines envieu l'e-mail a darderosdetarragona@hotmail.com.

Podeu compartir aquesta noticia al Facebook (fent clic a la icona del peu d'aquest article), per Twitter o bé per e-mail als vostres contactes i amistats per tal que la informació arribi al màxim d'esportistes possible.

No hay comentarios :

Publicar un comentario