lunes, 3 de diciembre de 2012

Lliga de dards de Tarragona: classificació


La jornada de Lliga d'aquest dissabte ha servit per a que el CD Ciutat de Reus, el Tiffany's i el Vila de El Vendrell segueixin invictes a la competició regular del Camp de Tarragona.

El punt esgarrapat pel Highland Cossetans CD al Tiffany's en la darrera jornada, ha desfet l'empat entre aquest segon equip i el CD Ciutat de Reus en la lluita pel liderat. Per la seva part Los Reyes del Orient van perdre el seu partit contra el líder provisional, quedant-se un petit pas per darrera del grup capdavanter.

L'altra part de la classificació lluita per assolir la posició més alta, dins d'aquest segon grup, hi ha fins a quatre equips empatats amb una victòria i dues derrotes. Els de La Unió, CD Goya, Los Tutis del Goya i el Highland Cossetans queden separats per la diferència de jocs a favor/contra, i hauran d'estar atents a La Parellada Team, que malgrat ocupar de moment la darrera plaça aquest any s'han reforçat notablement i es de suposar que a la propera jornada comencin a estrenar el seu marcador afegint-se a la lluita d'aquest segon grup d'equips que han quedat despenjats de la part superior de la classificació.

La Classificació després de la tercera jornada queda de la següent manera:



Recordeu que fent clic sobre el logotip rectangular de la Lliga accediu a la web on hi ha la classificació, estadístiques individuals i d'equip, anàlisis, podeu fer les vostres previsions per als propers partits, consultar el calendari...

No hay comentarios :

Publicar un comentario