domingo, 2 de diciembre de 2012

Lliga de Dards de Tarragona: resultats 3a Jornada


El partit, celebrat el dimarts, entre Tiffani's i La parellada va quedar 9-0 a favor del Tiffani's, que a més de guanyar, va apujar el màxim tancament en dues ocasions, primer en David Alujas que el va deixar en 114 punts, i després Montse Boronat que el va superar deixant el màxim tancament a dia d'avui, a 115 punts. Per la seva part Edgar Gonzàlez va fer un llançament de 180 punts, iniciant la seva lluita per al rànquing de 180's que podeu consultar aquí (quasi al peu de la pàgina).

Aquest dissabte la Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013 ha portat una setmana més els dards a  diferents localitats de la província, on els partits han tingut els següents resultats:

3a. Jornada 
 - 1-des-2012
CD Goya 
 2-7 Vila de El Vendrell
La Unió
 9-0 descans 12-13
Highland Cossetans CD
 1-8 Tiffani's
Los Reyes del Orient
 0-9 C.D. Ciutat de Reus
Los Tutis del Goya
 5-4 La Parellada Team

Pel que fa a les estadístiques de la Lliga quedaran actualitzades en breu i es podran consultar aquí, La setmana vinent hi ha "jornada de recuperació" i els equips poden aprofitar per celebrar els partits avançats que s'hagin d'ajornar per no poder-se celebrar el seu dia, segons calendari. El dia 15 de desembre hi haurà la quarta jornada.

Demà sortirà publicada la classificació amb l'actualització de la última jornada jugada ahir.

No hay comentarios :

Publicar un comentario