jueves, 20 de diciembre de 2012

Classificació Lliga Dards Tarragona 2012-2013

Jugat el partit ajornat, corresponent a la quarta jornada, de la LLiga de la Lliga de Dards de Tarragona 2012-2013 entre el Tiffanys' i Los Tutis del Goya, on han guanyat el Tiffany's per 6-3, ja disposem de la classificació general actualitzada amb tots els partits celebrats abans de la parada de les festes nadalenques.

El C.D. Ciutat de Reus, el Tiffany's i l'equip que s'estrena aquesta temporada, a la Lliga de Tarragona però que compte ja amb una llarga experiència jugant a dards, el Vila de El Vendrell són els tres equips que empatats a 12 punts, lideren la classificació general després de la quarta jornada.

En el grup de seguidors trobem a Los Reyes del Orient i al Highland Cossetans CD que amb dues victòries i dues derrotes empaten amb 8 punts, tenint en compte que ambdós equips ja han sumat el partit de descans.

El següent grup, i no pas menys despenjat hi ha el CD Goya, La Parellada Team, La Unió i Los Tutis del Goya que amb una victòria empaten per evitar la darrera plaça de la classificació en una lliga que es reprendrà després de l'Open de La Unió el proper 12 de gener de 2013.

La Classificació:





No hay comentarios :

Publicar un comentario