viernes, 30 de noviembre de 2012

Tal dia com avui...

Tal dia com avui es va constituir la Federació Catalana de Dards (FCD), va ser un 30 de novembre del 1990, com a una entitat esportiva privada, d'utilitat pública amb interessos cívic, social, esportiu i educatiu.
Logotip de la FCD
Des d'aleshores, i ja fa 22 anys, és l'encarregada d'organitzar els Campionats de Catalunya i les seves lligues, de revisar i actualitzar les normes de joc, seguint els punts principals del reglament de la World Darts Federation -WDF-, de seleccionar els esportistes que competiran internacionalment, com també d'organitzar sessions tècniques, tallers d'aprenentatge i formació de l'esport a tot Catalunya.

És membre de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i del Comitè Olímpic de Catalunya (COC).

El 20 de setembre de 2011 va passar a formar part, com a membre de ple dret, de la Federació Mundial de Dards, la World Darts Fedetaion.

Actualment està presidida per Na Raquel Holgado i Garcia, i té aproximadament deu clubs federats i una vintena d'equips que participen en competicions regulars.

Des d'aquestes línies agraïm a tots els impulsors de la creació de la Federació i els seus gestors fins a la data d'avui. I per molts anys més!!


No hay comentarios :

Publicar un comentario