miércoles, 3 de octubre de 2012

XXIV Concurs de Castells 2012

Amb el neguiteig dels Premis Blocs de Catalunya 2012, que es celebra aquest divendres, ens havien oblidat de publicar la noticia del Concurs de Castells 2012, una tradició que té uns valors aplicables als dards: "Equilibri, força i seny"

Aquest cap de setmana es celebra el XXIV CONCURS DE CASTELLS 2012, a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Aquesta edició arriba carregada de novetats, per un cantó la competició es celebra en dos dies, amb un total de 32 colles participants, de les quals 8 debutaran en el certamen.

El passat 31 d’agost es va tancar el Rànquing Estrella Concurs, l’índex classificatori que ha recollit les cinc millors actuacions efectuades per totes les colles des del passat 1 de setembre de 2011. 

Una altre novetat va ser l'increment del preu de les entrades, que encara n'hi per dissabte (anar aquí), també s'han incrementat els premis per a les colles participants, s'ha adaptat la reglamentació i la taula de puntuacions als castells nous que ja s'han assolit darrerament, serà retransmès per Tac12 de Tarragona (Xarxa de Televisions locals), Tv3 també farà un reportatge diumenge a les 23h.

A continuació us detallem dues il·lustracions amb el resultat del sorteig de l'ordre d'actuació i d'ubicació a plaça del XXIV Concurs de Castells on segur que ens trobarem un bon grapat de "darderos de Tarragona":




Per a més informació entreu al portal del Concurs de Castells concursdecastells.cat.

No hay comentarios :

Publicar un comentario